2777
2789
عنوان

اولین دلخوری از مادر شوهر آیندم🥲

1359 بازدید | 84 پست

ما تازه نامزد کردیم تو پروسه شناختیم یه جریاناتی پیش اومده در رابطه با عمه من، مامان نامزدم امروز زنگ زده به مامانم گلایه کرده

شاید از دید بقیه چیز مهمی نبوده ولی مامانم بهش برخورده خودمم حالم از عصری خیلی بده

حس خیلی بدی گرفتم، چون احساس میکنم مامانش خیلی داره به مسائل بی ارزش پر و بال میده

ناخودآگاه رفتارم با خودشم سرد شده

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا سعی کن این چیزا زیاد روت اثر نذاره اعصابتو خراب کنه و روح و روانتو بهم بریزه. همه بامادرشوهراشون مشکل دارن کیه ک مشکل نداشته باشه. بی اینکه واکنشی نشون بذی رد شو و بگذر

به هر مشکلی که تو دوران نامزدی پیش میاد بی اهمیت و کوچیک نگاه نکن 

همین مسائل کم اهمیت بعدا پدر ادمو در میاره

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

چه موضوعی بوده که مادرت و شما را ناراحت کرده 

سعی کن از افرادی که دنبال حاشیه هستند 

دوری کنی 

شما را به مرز جنون و دیوانگی می رسوند 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

دوست دارم غیر مستقیم به نامزدم نشون بدم که ناراحتم از این مسئله، چطوری بهش بگم که ناراحت نشه؟

دوره شناخته رک بگو از چی نگرانی.چرا غیر مستقیم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

مثلا چی گفت درمورد عمت

جریان نامزدی ما رو خانواده پدری نامزدم هنوز نمیدونستن قرار بود چند روز دیگه تو مهمونی مطرحش کنن

عمه من پا شده رفته به عموی نامزدم و چند نفر دیگه گفته😑

اونم ناراحت شده بود میگفت باید میذاشت ما خودمون بگیم

کلا سعی کن این چیزا زیاد روت اثر نذاره اعصابتو خراب کنه و روح و روانتو بهم بریزه. همه بامادرشوهراشون ...

دارم دیوانه میشم نمیتونم بی‌تفاوت باشم حالم اصلا خوب نیست

الانم انقدر بهم ریختم دوست دارم بشینم زار زار گریه کنم