2777
2789
عنوان

تا حالا خوابی دیدین که تعبیر بشه

254 بازدید | 32 پست

من دو بار خواب دیدم دو ماه پیش دوتاشم تعبیرش درست در اومد 😍

یبار خواب دیدم خونه بزرگ خریدیم یک ماه پیش خریدیمش ، دقیقا خونه ایی بود که میخواستیم 

یبارم دیدم به یکی از فامیلامون گیلاس قرمز دادم حامله بودن ، خانومای اینجا گفتن بچش دختر میشه ، رفته سونو بچش دختره واقعا

شما چی

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معمولا فوبیا هایی که دارم تو خوابم میان نمیدونم بابتشون چیکار کنم که تو خوابم نیان و ... ولی زیاد ...

خیلی بهشون فکر میکنی؟ 

منم از چیزی بترسم شب میاد تو خوابم 

خیلی بهشون فکر میکنی؟ منم از چیزی بترسم شب میاد تو خوابم

چند شب چون اومدن تو خوابم بعضی شبا قبل خواب بهشون فکر میکنم میگم نکنه امشبم بیان تو خوابم و خوابمو زهر مار کنن

چند شب چون اومدن تو خوابم بعضی شبا قبل خواب بهشون فکر میکنم میگم نکنه امشبم بیان تو خوابم و خوابمو ز ...

بهش فکر نکن قبل خواب دمنوش بخور و استرست و حذف کن نمیاد 

خواب دیدم به یکی از اقوام تخم مرغ دادم چند روز بعد ازمایش داد باردار بود ، خواب دیدم توی حیاط خونه درخت انگور کاشتیم زدم نوشته بود بارداریه ، ۱۰ روز بعد فهمیدم حامله ام ، خواب دبدم یکی از پسر عموهام که فوت شده با کت شلوار مشکی بالا سر یکی از عموهام ایستاده چند روز بعد عموم فوت شد 

خواب دیدم به یکی از اقوام تخم مرغ دادم چند روز بعد ازمایش داد باردار بود ، خواب دیدم توی حیاط خونه د ...

منم در مورد جنسیت بچه خواب دیدم به مامانشم گفتم ، الان انقد ذوق کردم خوابم درست تعبیر شده