2777
2789
عنوان

اولین دلخوری از مادر شوهر آیندم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 84 پست
هنوز نرفته شروع کردن،خدا به دادت برسه

منم نمیشینم نگاهشون کنم قرار باشه سر هر مسئله‌ای اینطوری رفتار کنن تمومش میکنم

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نامزدم مادرش دخالت کرد هی تیکه انداخت و هنوز چیزی نشده اذیت کرد بابامم عقد و بله برون رو انداخت ...

برا ما که گفتیم تا دو سال دیگه خبری از هیچ مراسم رسمی نیست، حتی خاستگاری رسمی

مامانم حتی نذاشته نشون بیارن فعلا

باباتون کار درستی کرده منم ببینم ادامه دار شدن این چیزا ساکت نمیشینم

چه موضوعی بوده که مادرت و شما را ناراحت کرده سعی کن از افرادی که دنبال حاشیه هستند دوری کنی شما را ب ...

یه مسئله خیلی خیلی بی‌ارزش و الکی

مامانمم میگه حس میکنم از این اخلاقا داره که میخواد همه چیو بزرگ کنه، منم واقعا نمیتونم کنار بیام با این مسئله

دارم دیوانه میشم نمیتونم بی‌تفاوت باشم حالم اصلا خوب نیستالانم انقدر بهم ریختم دوست دارم بشینم زار ز ...

اینجوری فقط باعث میشی خودت عذاب بکشی. بانامزدت درمیان بذار ولی خیلی هم پرصدا نه. کلا عادت کن ب اینجوررفتارا و از همین اول ی جوری پیش برو ک اصلا برات مهم نباشه. اگع بخای واکنش نشون بدی اللن و فرداهاتو خراب میکنی. منم اوایل خیلی میرنجیدم ولی بعد دیدم نه خب درست بشو نیس کلا فاصله گرفتم و فاصله گرفتم با همسرم ازشون تا ب الان

کامل بگو تا بگیم حق داری یا ن

جریان نامزدی ما رو خانواده پدری نامزدم هنوز نمیدونستن قرار بود چند روز دیگه تو مهمونی مطرحش کنن

عمه من پا شده رفته به عموی نامزدم و چند نفر دیگه گفته😑

اونم ناراحت شده بود میگفت باید میذاشت ما خودمون بگیم

اگ تو دوران شناخت هستین ب نظرم اون روی خطرناکتونو نشون بدین 😂😂😂

اینطوری پیش بره قطعا نشون میدم 

مامانمم سر این مسئله اصلا شوخی نداره میدونم برخورد میکنه

خب عمت مقصر نیست مقصر شمایین که به عمت گفتین و اون رفته جار زده

عزیزم نامزد من همه جا با ما هست حتی امروز که بابام میخواست بره مسافرت برا بدرقه بابام اومده بود همه نزدیکانمون هم دیدنش با ما، خب مردم کور نیستن که خودشون میبینن ما چیو پنهان کنیم دیگه

دوره شناخته رک بگو از چی نگرانی.چرا غیر مستقیم

خودش مقصر نیست دوست ندارم اونم مثل من اذیت بشه

خیلی هم حساسه میدونم اگه بگم نیره جنجال راه میندازه و با مامانش دعوا میکنه دیدگاه اونا هم درمورد من خراب میشه

خیلی مهم ک اون مسئله چی بودهشاید بشه اینجور نگاه کرد ک خیلی دخالت کنه شاید میخاد از الان همه چی حل ش ...

مسئله چندان مهمی نبود

میخواد همه چیو جنجالی کنه

اینجوری فقط باعث میشی خودت عذاب بکشی. بانامزدت درمیان بذار ولی خیلی هم پرصدا نه. کلا عادت کن ب اینجو ...

نامزدم خودش خیلی خوبه خیلی هم حساسه میدونم اگه بگم میره با مامانش دعوا میکنه، حس میکنم اینطوری خودم تو چشم خانوادش خراب میشم

یه مسئله خیلی خیلی بی‌ارزش و الکیمامانمم میگه حس میکنم از این اخلاقا داره که میخواد همه چیو بزرگ کنه ...

سعی کن 

میخت را بکوبی 

فردا به مشکل می خوری 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....