2777
2789
عنوان

امروز با اونی که نه سال پیش بهم تجاوز کرده بود روبرو شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5067 بازدید | 98 پست
چرا این جوری میشین مثلا نمیشه به اون طرف حمله کنید بزنیدش تا آروم بشین یعنی از ذهن تون پاک نمیشه

ببین من تا دو سال افسردگی داشتم حتی تا سه ماه ( سه ماه تابستون بود ) از اتاق بیرون نمیومدم فقط واسه دستشویی و حمام و گاهی هم غذا مامانم میآورد تو اتاق. بعد از چند سال که بهتر شدم با خودم میگفتم اگه ی روز ببینمش حتما می‌کشمش ، اما وقتی دیدنش ناخواسته عجیب حالم بده شد دقیقا اون صحنه ها اومد جلو چشمم و کل بدنم یخ کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من تا دو سال افسردگی داشتم حتی تا سه ماه ( سه ماه تابستون بود ) از اتاق بیرون نمیومدم فقط واسه ...

بله متاسفانه همه این حالت بهشون دست میده بازی با روح و روان طرف میشه خداصبرت بده انشالا

دوستان چه فرقی میکنه تجاوز بوده یا تعرض؟

چرا میخواید ریز جزئیات رو بگه

وقتی بخواد جزئیات رو بگه قطعا براش دردآوره

ماشاءالله بچه نیستید و کم نشنیدید همچین قضایایی رو و در کل هممون میدونیم چه اتفاقاتی افتاده!

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

متاسفم دوست عزیزم،

تصویر دردناکیه،

اما فکر می کنم تجاوز نبوده چون بکارت آسیب ندیده، 

خوشحالم که این زمان سخت رو پشت سر گذاشتید...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
متاسفم دوست عزیزم،تصویر دردناکیه،اما فکر می کنم تجاوز نبوده چون بکارت آسیب ندیده، خوشحالم که این زما ...

فکر کنم همون تعرض میگن چون من اینارو تشخیص نمی‌دم 

ممنونم از همدردیت عزیزم