2777
2789
عنوان

امروز با اونی که نه سال پیش بهم تجاوز کرده بود روبرو شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5067 بازدید | 98 پست
همه جوونیم واسه اون دوتا خواهرام رفت عین مادر بودم براشون ولی هیچوقت دوستم نداشتن

ای عزیزم....من به این نتیجه رسیدم هیچ کس بخاطر خودم دوسم نداره هیچ کس بخاطرم کاری نمیکنه....و واقعا سعی کردم به خودم اهمیت بدم و تک تک کارایی که دوست دارم و انجام بدم.... یعنی من چهارده ساله افسردگی دارم اصلا بخاطر این آزمون استخدام در شدم چون نمی‌تونستم حرف بزنم دلیلشان اتفاق بدی که افتاده بوده برام.... به هر حال چند ماهی رفتم کلاس تکواندو و دوباره میخوام کنکور شرکت کنم میخوام برای دل خودم زندگی کنم.... هرکس بد کرده کرده... من هنوز زنده ام و فرصت زندگی دارم.... دلم میخواد بشم یه پزشک نامی انشالله خدا برام رقم بزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای عزیزم....من به این نتیجه رسیدم هیچ کس بخاطر خودم دوسم نداره هیچ کس بخاطرم کاری نمیکنه....و واقعا ...

عزیز دلم انشالله حال دلت خوب شه درکت میکنم من حتی شوهرمم دوستم نداره زندگیم یجوری هست دارم می‌جنگم انگار ولی برعکس من اون دوستم با همون دوست پسرش ازدواج کرد خیلی خوشبخته 🥲

ممنونم روح همه درگذشتگان شاد حرفاتون واقعا تاثیر داشت

خدا رو شکر عزیزم، برای من باعث خوشحالیه اگه ذره ای تاثیر داشته

ان شاءالله همیشه حال دلتون خوب باشه💞

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
عزیز دلم انشالله حال دلت خوب شه درکت میکنم من حتی شوهرمم دوستم نداره زندگیم یجوری هست دارم می‌جنگم ا ...

شما هم انشالله حال دلت خوب بشه... چرا آخه.... شاید فکر می‌کنی دوست نداره.... اون دوستت نمیدونی چرا این کار رو کرده؟ چرا تو رو تنها گذاشته؟

عزیز دلم انشالله حال دلت خوب شه درکت میکنم من حتی شوهرمم دوستم نداره زندگیم یجوری هست دارم می‌جنگم ا ...

عزیزم بعضی مردا بلد نیستن چطور دوست داشتنشون رو نشون بدن 

شاید همسر شما هم همینطور هستن

گاهی مردا و حتی زنا این رفتار هاشون بر میگرده به خانواده و تربیتی که داشتن، مثلا ممکنه مادر و پدر تو خونه به هم عشق و علاقشون رو بروز نداده باشن و بچه عشق ورزیدن مادر و پدرش رو ندیده باشه ، پس ممکنه که اونم بلد نباشه چطور با همسرش رفتار کنه 

گاهی این چیزا رو با سیاست باید به مردا یاد داد

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)