2777
2789
عنوان

پونزده سال اختلاف سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اصلا مسئله اینکه رو پای خودت باشی با مسئله ازدواج فرق میکنه دو تا موضوع جدا هستن اینا ولی وقتی یک ...

اره منطقیه 

ولی اون کاربر ریپلای کرده بودن (اگر زنها مردا رو دوست ندارن..)

و قضیه ازدواج دقیقا برعکسه، ازدواج زمانیه که یک حس عاطفی این وسط شکل بگیره و چقدر خوب و عالیه که علاوه بر حس عاطفی ازادی مالی هم تو این قضیه وجود داشته باشه 

ولی (اگر زنها مردا رو دوست ندارن..) واقعی باشه، اون موقع مسئله ازدواج و رو پای خودت وایسادن هیچ فرقی ندارن و صرفا ازدواج برای دور زدن سختی پول بدست اوردنه

لاااایک نکنننن😤
عزیزم من دارم مسئله ازدواج رو میگم وقتی یکی قصد ازدواج داره رو میگم خب اگه بخواد هم میتونه خودش بره ...

من که همچین زندگی خشک بی روحی رو نمی تونم تصور کنم.

ولی هر کس یه جور دوست داره.

و بگم خودم با شوهرم ۱۱ سال اختلاف دارم و اون موقع پولش از من خیلی بیشتر بود، ولی الان نه.

من فهمیدم پول خود آدم شرف داره. 

حالا پول به کنار، تو همچین ازدواج هایی اکثراً خبری از عشق نیست. مشکلات جسمی و روحی در اثر بالا رفتن سن، خیلی زود در این مرد خودشون رو نشون میدن.

اگه هم قرار شد انوسی ازدواج کنه، حتماً درس هاش رو خونده باشه که راه فراری داشته باشه.

کاربری دست ۷ نفره. ❕

پشیمونیه تهش به خدا عزیزماون حتما با کسی بوده تا الان به خدا بعد دو سه سال اون یکی روش رو نشونت میده

هنوز چیزیم نشده 🥲شاید کلا اونا نخوانو نیان 

ولی قطعا هر ادمی قبلش با کسی بوده خوب

عشق هم نداشت؟تا اون سن تنها بود؟

عشق نه اما شش هفت تا دوست دختر داشت یکی دوبارم رابطه داشته.

با دوست دختر داشتنش مشکل نداشتم. چون خودمم چهار پنج تا دوست پسر داشتم اما رابطه ن

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...