2777
2789
عنوان

پونزده سال اختلاف سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون آدم بشه ۵۰ سالش شما تازه ۳۵ سالته و اون میشه نقش شوگر و اصلا خوب نیست ی جورایی جای دخترش هستی

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
عشق نه اما شش هفت تا دوست دختر داشت یکی دوبارم رابطه داشته.با دوست دختر داشتنش مشکل نداشتم. چون خودم ...

همین دیگه باید دید چرا با اونا نشده 

من برام مهم بود شوهرم با کسی نبوده باشه 

که نبوده با یکی دو ماه دوست بوده 

بعد اونم نشده جور نیومدن

اما با کسی نخوابیده 

ببین عزیزم درسته 15 سال زیاده ولی من آدمهای زیادی دیدم با اختلاف سنی زیاد ازدواج کردن و بسیار خوشبختن و آدمهای زیادی هم دیدم با اختلاف سنی کم ازدواج کردن و جدا شدن

به نظر من مهم اخلاق و سلیقه های دوطرف هست که باهم سازگار باشه، بنظرم اگه امکانش هست یه مدت باهم باشید با خصوصیات اخلاقی هم آشنا شید بعد تصمیم نهایی رو بگیر

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می‌شوید نه کارهایی که انجام داده اید، پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل  امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید.