2777
2789
عنوان

پونزده سال اختلاف سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 83 پست

در ضمن مردی که از زن بزرگتر باشه پخته تره. قدر زن و زندگی رو ببشتر میدونه. بچه ننه نیس. نازتو هم بیشتر میکشه. مال من ک اینجوریه قربونش بشم

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اجیمم مثل خودتونه تجربه دارم تو اطرافیانم درست میگین ولی بنظرتون نگم بیان شاید اخلاقن و شخصیتشن ا ...

می تونی از نزدیک ببینیش. اگر هم همدیگرو خواستید، حتماً حتما درس هات رو تموم کنم و فقط نامزد باشید.

ولی چند تا کاربر دیگه اینجا نظر دادن که زود از چهره میفته(افتادن پوست، ریختن مو، بی‌حالی) درسته. اینکه تو جوون میشی و اون روز به روز پیرتر، این هم درسته.

کاربری دست ۷ نفره. ❕

خداشاهده پول باشه تفاوت سنی مهم نیست مردا سر تا پا یه کرباسند حداقل پول باشه تحملشون راحت باشه توام ...

😂اخر نفهمیدم رد کنم یا بگم بیاد

اخه میترسم نفهمه منو ولی خوب عقلمم میگه این جونا هم خیری ندارن

😂اخر نفهمیدم رد کنم یا بگم بیاداخه میترسم نفهمه منو ولی خوب عقلمم میگه این جونا هم خیری ندارن

خوب بشناسش بعد. عجله نکن بخاطر سنشم رد نکن 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...