زنها مثل مردها نیستن که این چیزای مربوط به همسرشونو به دوست صمیمیشون نگن. چون زنها به دوست صمیمیشون ...
مردا هم صمیمی باشن میگن
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
اتفاقا الان به دوست صمیمی زنم نمیشه اعتماد کرد شاید شوهر یکی سرد باشه این تعریفو بکنی دلش بخواد
اره میدونم. ولی اون یه دونه رفیق که مثل خواهرته، هیچوقت به شوهرت چشم نداره. اینو مطمئنم من. دوست های معمولی رو نمیگم همشون برن به جهنم. من اون رفیق خاص جون جونی رو میگم
نه خواهر. مردها به صمیمی ترین رفیقشون هم درمورد زنشون نمیگن. درمورد دوس دختر میگن. حتی فحش خواهر مادر هم میدن به همدیگه با شوخی. ولی هیچوقت پای زنشونو وسط نمیکشن. مگر اینکه دوسش نداشته باشه.