2777
2789
عنوان

پونزده سال اختلاف سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 83 پست
خداشاهده پول باشه تفاوت سنی مهم نیست مردا سر تا پا یه کرباسند حداقل پول باشه تحملشون راحت باشه توام ...

چه غم‌انگیز. یعنی زن ها اصلاً مرد ها رو دوست ندارن. 

پس چرا زنه خودش دنبال پول نره و کلا قید مرد ها رو نزنه؟ چرا مستقیم سراغ اصل نریم؟(پول)

کاربری دست ۷ نفره. ❕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂اخر نفهمیدم رد کنم یا بگم بیاداخه میترسم نفهمه منو ولی خوب عقلمم میگه این جونا هم خیری ندارن

ببین مردا کلا همشون یکی هستن این باز یکم پول و مال و منال داره زندگی برات سخت نیست بعدشم ۳۵ سال انقدر سنی نیست که کلا با تو فرق کنه حالا آشنا شو خودت بهتر میفهمی بهت میخوره یا نه

چه غم‌انگیز. یعنی زن ها اصلاً مرد ها رو دوست ندارن. پس چرا زنه خودش دنبال پول نره و کلا قید مرد ها ر ...

چون پول به دست آوردن سختی داره ولی بدست آوردن یه مرد پولدار خیلی راحته!! 

خیلیا دومی و انتخاب میکنن 

لاااایک نکنننن😤
چون پول به دست آوردن سختی داره ولی بدست آوردن یه مرد پولدار خیلی راحته!! خیلیا دومی و انتخاب میکنن

من همچنان قصد دارم رو پا خودم باشم چون اجیمم فک میکرد چون شوهرش پولداره با ده سال اخلتف ازدواج کرد ولی طرف خسیس بود من ذات و اخلاق برام مهمه

چه غم‌انگیز. یعنی زن ها اصلاً مرد ها رو دوست ندارن. پس چرا زنه خودش دنبال پول نره و کلا قید مرد ها ر ...

عزیزم من دارم مسئله ازدواج رو میگم 

وقتی یکی قصد ازدواج داره رو میگم 

خب اگه بخواد هم میتونه خودش بره کسب درآمد کنه 

ولی وقتی یکی میخواد ازدواج کنه اونم سنتی  و اولش برای آشنایی چرا نره با یکی پول دار تر اون موقع هم عشق به وجود میاد هم پول هست تو این وضعیت 

مردا ها همه لنگه همن هیچ مرد عالی و خوبی وجود نداره 

به قول یه ضرب المثل که میگفت من ترجیح میدم تو بنز از دست شوهرم گریه کنم تا توی مترو😂😂

چون پول به دست آوردن سختی داره ولی بدست آوردن یه مرد پولدار خیلی راحته!! خیلیا دومی و انتخاب میکنن

خب اصلا مسئله اینکه رو پای خودت باشی با مسئله ازدواج فرق میکنه دو تا موضوع جدا هستن اینا 

ولی وقتی یکی قصد ازدواج داره به صورت سنتی و بدون عشق و عاشقی چرا باید بره دنبال بی پول تره🤦🏻‍♀️

خب اصلا مسئله اینکه رو پای خودت باشی با مسئله ازدواج فرق میکنه دو تا موضوع جدا هستن اینا ولی وقتی یک ...

الان جون تراشم اخه به فکره این نیستن ازدواج کنن دنبال پول دراودن و هدفاشونن

منم به فکرشم نبودم راستش ولی اطرافیان گفتن کیسه خوبیه بهش فک کن