الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پدر شوهرم که هیچی برام خرج نکرده فقط احترام شو دارم دوستم دارم اما خب بخاطر خرج نکردنش خیلی حرفا شنیدم یجوری دلم شکسته برادرشوهرم ناتنی هست و کوچیکه اما خب دوستش دارم پسر خوبیه
مادرشوهرم هم مریضه بدم میاد ازش ب شدت من آدم بدی نیستم دلم براش میسوزه اما اصلا دوستش ندارم اما اون برعکس هم منو دوست داره هم خیلی مهربونه من نمیتونم باهاش بسازم دوری دوستی
من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم
بران دعاکن فقط ازخدامیخام تاابد ازشون دو باشم ولی شوهرم بره بیاددوسندارم روابط مادر پسر بپاشونم ازهم ممنونم اجی
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه