2777
2789
عنوان

رابطتون با مادرشوهرتون چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 86 پست
اینا برعکس بودن خیر ندیده ها به قرآن مامانش روز عقدمون به مامانم گفته بود نمیزارم زندگی کنن همون کار ...

چه آدمهای خدانشناس و ترسناکی بودن خداروشکر که به آرامش رسیدی ایشالله زود بچه ت در آغوش بگیری

خدا جای حق نشسته همین که الان حال دلش خوب نیست و پشیمونه از این که جدا شدیم و خودش و خونواده شو مقصر ...

شما خودت الان حالت خوبه ازدواج کردی؟

شوهرت پشیمونه؟

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه آدمهای خدانشناس و ترسناکی بودن خداروشکر که به آرامش رسیدی ایشالله زود بچه ت در آغوش بگیری

ممنون عزیزم امیدوارم هیچ وقت رنگ غم نبینی ❤️ 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

شما خودت الان حالت خوبه ازدواج کردی؟شوهرت پشیمونه؟

آره عزیزم چند ساله ازدواج کردم اون که عین چی پشیمونه به یکی گفته بود که بهم بگه حلالش کنم 

شما خودت الان حالت خوبه ازدواج کردی؟شوهرت پشیمونه؟

آره عزیزم چند ساله ازدواج کردم اون که عین چی پشیمونه به یکی گفته بود که بهم بگه حلالش کنم 

اینا برعکس بودن خیر ندیده ها به قرآن مامانش روز عقدمون به مامانم گفته بود نمیزارم زندگی کنن همون کار ...

چکار کرد.ترسوندیم.مادرشوهر منم اینجوری میگه میگه قسم خوردم ندارم زندگی کنیم باید پسرم طلاقت بده.با این تفاوت که شوهرم پشتمه

خدارو شکر حالت خوبه و خوشبختی.

چکار کرد.ترسوندیم.مادرشوهر منم اینجوری میگه میگه قسم خوردم ندارم زندگی کنیم باید پسرم طلاقت بده.با ا ...

خب نگران نباش عزیزم من شوهرم بچه ننه بود چشمش به دهن اون بود اگر شوهرت پشتت باشه مادرش نمیتونه کاری بکنه 

خب نگران نباش عزیزم من شوهرم بچه ننه بود چشمش به دهن اون بود اگر شوهرت پشتت باشه مادرش نمیتونه کاری ...

درسته عزیزم.منو خیلی زجر کشیدم تاپیک هامو بخونم .خون ب دلم کرده مادرشوهرم.

درسته عزیزم.منو خیلی زجر کشیدم تاپیک هامو بخونم .خون ب دلم کرده مادرشوهرم.

بابت تک تک ظلم هایی که میکنن جواب پس میدن خدا خودش خوب میدونه چکار کنه فقط بشین و نگاه کن