2777
2789
عنوان

رابطتون با مادرشوهرتون چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 86 پست
خدا دوست داشت ک باعث شد این آدمو بشناسی و ازش دور شی. اینجوری ب نفع زندگیتونه

اره واقعاچقدر خوب گفتی نازگیا همش حملات عصبی و پنیک دست میدادبهم بی حسی شدید وضعف وشل شدن عضلاتم شوهرم ترسید مث دخترعممم بشم اون بیچاره پانیک کل بدنش رسیده خلاصه بخترطرمنم ک شده اونم باهاش حرف نمیزنه دیگه امیدوارم تاابد باشه و بتونم روی قهرم وایسم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته من خانواده شوهرم جنوبی هستند خییییییلی آدم های خوب و عروس دوستی هستند ،البته فقط هم منو دارن ع ...

بله جنوبیا واقعا آدمهای محترمین. خیلی خوبه ک رابطتون این شکلیه

مثل دو تا رفیق 

شوهرمم یع چیزی بهم بگه سرش داد میزنه 

هرجا هم میره منو با خودش میبره 

جلو همه هم از منو جاریم طرفداری میکنه 

هوس هرچی کنیم نصف شبم باشه برامون درست میکنه

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

اونا نخواستن منو ببینن من مشکلی نداشتم ..مخالف بوده ن به ازدواج ما ..الان پسرشون میره میاد ولی من نم ...

منم خیلی دوسدارم مث توبشم وقتی ک شوهرم اشتی کنه خودش تنهافقط راجت بره بیادباتنهاخاهرمادرش قهریم دوتامون کاش ب نظرم احترام بزاره

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

منم خیلی دوسدارم مث توبشم وقتی ک شوهرم اشتی کنه خودش تنهافقط راجت بره بیادباتنهاخاهرمادرش قهریم دوتا ...

خوب با شوهرت حرف بزن عزیزم  ..من دیگه الان عادت کردم ،یوقتا میره میمونه چیزی نمیگم بهش ،یا کار داشته باشن زنگ بزنن میره ..

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

اره واقعاچقدر خوب گفتی نازگیا همش حملات عصبی و پنیک دست میدادبهم بی حسی شدید وضعف وشل شدن عضلاتم شوه ...

با اینجور آدما باید برای همیشه کات کرد تا ب آرامش رسید وگرنه انرژی منفیشون بیچاره میکنه آدمو

پدر شوهر مادر شوهر ندارم سه تا خواهر شوهر دارم دوتا شون خوبن یکیشون واویلاااا 

دوری و دوستی و انتخاب کردم چون بی احترامی دیدم جاریمو دوست دارن منم دادمشون به همون عفریته ی کوچولو

با اینجور آدما باید برای همیشه کات کرد تا ب آرامش رسید وگرنه انرژی منفیشون بیچاره میکنه آدمو

دقیقابشوهرمم مفتپ اگ من روانی میخای من نابودمیحای باشه بریم اشتی تویی ک میگی پدرجوونت ازدست این سلیطه ب سطوح اومدوازدنیارفت میخای منم مث اون بشم؟؟خداازش نگذره ب الله واگذارش کردم خیلی عذابم داده