خدا دوست داشت ک باعث شد این آدمو بشناسی و ازش دور شی. اینجوری ب نفع زندگیتونه
اره واقعاچقدر خوب گفتی نازگیا همش حملات عصبی و پنیک دست میدادبهم بی حسی شدید وضعف وشل شدن عضلاتم شوهرم ترسید مث دخترعممم بشم اون بیچاره پانیک کل بدنش رسیده خلاصه بخترطرمنم ک شده اونم باهاش حرف نمیزنه دیگه امیدوارم تاابد باشه و بتونم روی قهرم وایسم
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
با اینجور آدما باید برای همیشه کات کرد تا ب آرامش رسید وگرنه انرژی منفیشون بیچاره میکنه آدمو
دقیقابشوهرمم مفتپ اگ من روانی میخای من نابودمیحای باشه بریم اشتی تویی ک میگی پدرجوونت ازدست این سلیطه ب سطوح اومدوازدنیارفت میخای منم مث اون بشم؟؟خداازش نگذره ب الله واگذارش کردم خیلی عذابم داده