2777
2789
عنوان

رابطتون با مادرشوهرتون چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 86 پست
منم تو زندگی سابقم سختیامو از بالا مادرشوهر و خواهر شوهر کشیدم آخرین نمونشم جدا شدنم با دوتا بچه دیگ ...

طلاق گرفتی؟ خواهر شوهر و مادرشوهرت باعث شدن؟ شوهرت چکار کرد

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

طلاق گرفتی؟ خواهر شوهر و مادرشوهرت باعث شدن؟ شوهرت چکار کرد

آره هیچی از یه بچه ننه انتظار عکس العملی جز چشم گفتن به مامانش نداشتم انتظارمو به بهترین شکل ممکن برآورده کرد 🙃

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره هیچی از یه بچه ننه انتظار عکس العملی جز چشم گفتن به مامانش نداشتم انتظارمو به بهترین شکل ممکن بر ...

متاسفم عزیزم 

متاسفم عزیزم

تأسف چرا عزیزم اونم وقتی من شادم که اونا تقاص بی مادر کردن بچه ی منو پس دادن و یکی بعد از من اومد تو زندگی پسرشون که دهن همه شونو از یک کنار صاف کرده و 18 سال از من بزرگتره 😂

تأسف چرا عزیزم اونم وقتی من شادم که اونا تقاص بی مادر کردن بچه ی منو پس دادن و یکی بعد از من اومد تو ...

پس خداروشکر الان حالت خوبه و خوشبختی الهی خدا هر چی دل پاکت میخواد بهت بده اوناهم تقاص پس بدن

پس خداروشکر الان حالت خوبه و خوشبختی الهی خدا هر چی دل پاکت میخواد بهت بده اوناهم تقاص پس بدن

ممنون فدات شم انشاالله هیچوقت رنگ غم نبینی ❤️شکر خدا آره حالم خوبه فقط تنها ناراحتیم دوری از بچمه اونم انشاالله به لطف خدا درست میشه 

ممنون فدات شم انشاالله هیچوقت رنگ غم نبینی ❤️شکر خدا آره حالم خوبه فقط تنها ناراحتیم دوری از بچمه او ...

وای بمیرم برات بچه رو نگرفتی ازش؟ پیش اون و زنش مونده

وای بمیرم برات بچه رو نگرفتی ازش؟ پیش اون و زنش مونده

دور از جون عزیزم 

ازم گرفتنش 9 ساله ندیدمش و صداشو نشنیدم 

رفتم دنبالش و ردی ازش پیدا نکردم اصلا نمیدونم منو یادش مونده یا نه فقط جدیدا پیج اینستا پدر بچه رو پیدا کردم عکسای پسرمو از تو اون پیج نگاه میکنم 🥲

دور از جون عزیزم ازم گرفتنش 9 ساله ندیدمش و صداشو نشنیدم رفتم دنبالش و ردی ازش پیدا نکردم اصلا نمید ...

وای دلم تبکه تیکه شد دختر. خدا لعنتش کنه 

از نعمت مادر شوهر و خواهر شوهر و پدر شوهر بی بهره ام الحمدلله رب العالمین 😂😂😂

یعنی خودتون یا مادرتون تو این جایگاه اینقدر بد هستید که اینجوری شاکرید؟؟بلاخره خودتون هم خانواده شوهر یکی دیگه اید 

بستگی به خودمون هم داره من هم از مادرشوهر هم پدرشوهرم راضیم هم پنج تا خواهرشوهر دارم خوبن کاری بهم نداریم هیچ کس بی عیب و فرشته نیست

اینکه آدم هیچ کس نداشته باشه خوب نیست

وای دلم تبکه تیکه شد دختر. خدا لعنتش کنه

خدا جای حق نشسته همین که الان حال دلش خوب نیست و پشیمونه از این که جدا شدیم و خودش و خونواده شو مقصر میدونه کافیه 🙂

یعنی خودتون یا مادرتون تو این جایگاه اینقدر بد هستید که اینجوری شاکرید؟؟بلاخره خودتون هم خانواده شوه ...

نه عزیزم قضاوت نکن من انقدر تو زندگی سابقم از خواهر شوهر و مادر شوهر عوضیم رنج کشیدم که الآن تو این زندگی از نداشتن مادر شوهر خوشحالم ضمنا برادر هم ندارم 

نه عزیزم قضاوت نکن من انقدر تو زندگی سابقم از خواهر شوهر و مادر شوهر عوضیم رنج کشیدم که الآن تو این ...

عزیزم قضاوتی نکردم ولی ما هم خانواده شوهریم هم عروس هیچ وقت دلمون نمیخواد زندگی برادر یا پسرمون بهم بخوره آرزوی خوشبختی شون داریم تا حالا ندیدم مادر و خواهری اینجوری باشن

عزیزم قضاوتی نکردم ولی ما هم خانواده شوهریم هم عروس هیچ وقت دلمون نمیخواد زندگی برادر یا پسرمون بهم ...

اینا برعکس بودن خیر ندیده ها به قرآن مامانش روز عقدمون به مامانم گفته بود نمیزارم زندگی کنن همون کارم کرد بعد 8 سال زندگی با دوتا بچه کاری کرد جدا بشیم