الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تأسف چرا عزیزم اونم وقتی من شادم که اونا تقاص بی مادر کردن بچه ی منو پس دادن و یکی بعد از من اومد تو زندگی پسرشون که دهن همه شونو از یک کنار صاف کرده و 18 سال از من بزرگتره 😂
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت 🖤
یعنی خودتون یا مادرتون تو این جایگاه اینقدر بد هستید که اینجوری شاکرید؟؟بلاخره خودتون هم خانواده شوه ...
نه عزیزم قضاوت نکن من انقدر تو زندگی سابقم از خواهر شوهر و مادر شوهر عوضیم رنج کشیدم که الآن تو این زندگی از نداشتن مادر شوهر خوشحالم ضمنا برادر هم ندارم
نه عزیزم قضاوت نکن من انقدر تو زندگی سابقم از خواهر شوهر و مادر شوهر عوضیم رنج کشیدم که الآن تو این ...
عزیزم قضاوتی نکردم ولی ما هم خانواده شوهریم هم عروس هیچ وقت دلمون نمیخواد زندگی برادر یا پسرمون بهم بخوره آرزوی خوشبختی شون داریم تا حالا ندیدم مادر و خواهری اینجوری باشن
عزیزم قضاوتی نکردم ولی ما هم خانواده شوهریم هم عروس هیچ وقت دلمون نمیخواد زندگی برادر یا پسرمون بهم ...
اینا برعکس بودن خیر ندیده ها به قرآن مامانش روز عقدمون به مامانم گفته بود نمیزارم زندگی کنن همون کارم کرد بعد 8 سال زندگی با دوتا بچه کاری کرد جدا بشیم