2777
2789
عنوان

زبان ترکی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 107 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده ی پدریم ترکن.ولی من هیچ وقت نخواستم یاد بگیرم‌.چون تو مجازی دیدم که چقدر متعصبن و اعصاب ادمو ...

همین الان من خورده شدم🤣 خنده ام میگیره از ترک های ایران متاسفانه به شدت آدم های تعصبی بدون تفکر هستن 

از نوع برخورد شخصیت خانوادگیت معلومه! من با قومی مشکل ندارم متاسفانه امثال شما به شدت بی ادب و حتی ا ...

دانشمند روی تو ریپ زدم یا یه کاربر دیگه تو ول کن نیستی هی ریپ میزنی ببین لحنمو عوض کردم 

خجالت بکش خانوم محترم چه گیری افتادیم اشتباه گفتی اشتباه تو درست کردم جنبه نداری گوشی دستت نگیر 

😀امثال شما توهم دارید ! که کسی بهتون تحمیل می‌کنه و خداشکر کمه ازتون ! و شما اول ریپ زدی دیگه دوست ...

کمیم؟😂

صبر کن اون روزم میبینم

دارالما😂

ریپلای نکن دیگه تو که دوست نداری

آره توی مجازی ریپلای میکنم 

توی واقعیت فیزیکی رفتار میکنم

ناراحتی؟ به خودت مربوطه 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

من بنظرم سخت میادخیلی زبان قشنگیه ودوست دارم یادبگیرم فیلم ببین از سایت مووی باز دانلود کن زیرنویس ترکیشم بگرد بعضی فیلماشون پیدامیشه بازیرنویس ترکی وفارسی ببین کمک کننده اس

دانشمند روی تو ریپ زدم یا یه کاربر دیگه تو ول کن نیستی هی ریپ میزنی ببین لحنمو عوض کردم خجالت بکش خ ...

شما اول ریپ زدی و توهین کردی ضد ترک امثال شما هستن لطف کن دیگه ریپ نزن و توهین کردی جواب شنیدی

چرا آذری و بد میدونید متوجه نمیشممن لرم ولی آذری ها که معروفن تو ایران آذری زبان

چون واژه جعلیه نسبت به ما استفاده میکنن

دیگه خداروشکر انقدر آگاه شدیم ک بدونیم منشا این کلمه کجاست و جریان چیه

ما تورکیم وسلام 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

دلیلی نداره چون ترکی زبان شناس باشی هر جا دوست داشتی سرچ کن حتی توی زبان گوشی به نام آذری هست ! لطفا ...

عزیزززم گویش زیر شاخه ی زبانه ولی ریشه  ی هردو ترکی هست اگه نوشتارمتفاوت میبینید دلیلش اینه که روسی قاطی نوشتارشون شده

چرا بدشون میاد بگی بهشون آذری؟

چون آدمهایی هستند که نمی‌خوام تفکر کنن و من هم باکو زندگی کردم هم ترکیه و تو خود باکو مشکلی با آذری زبان ندارن حتی تو تبریز که به شدت آدم ها معتقدی به زبان ترکی هستند آذری گفته میشه این افراد متاسفانه فقط میخوان یک چیزی بگن

سلام من مدرس زبان ترکی‌استانبولی ام هر زبانی‌سختی خودشو داره علاقه داشته باشی راحت نر یاد میگیری و زیان تکرار و تمرینه تا ملکه ذهن بشه ترکی‌ هم به اون صورت سخت نیست درجه ی سختی متوسطی داره