2777
2789
عنوان

اگه هیچ وقت ازدواج نکنم چی 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 29 پست
الان یکی واست تاپیک زده بود ۲۷ سالته و ازدواج نکردی

دیدید دیشب اگه اشتباه نکنم بهتون گفتم دنبال جنجالین و با کاربرا وارد بحث میشید

الانم شدید آتیش بیاره معرکه زشته واقعا عزیزم

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

دیدید دیشب اگه اشتباه نکنم بهتون گفتم دنبال جنجالین و با کاربرا وارد بحث میشیدالانم شدید آتیش بیاره ...

بابا خدایی تو رد دادی نمیدونم منو با کی اشتباه گرفتی ولی قفلی زدی رو من جمع کن خودتو واقعا 

دو بار بهت گفت من تعلیق بود یک ماه میتونم شات تعلیقمو هم بزارم 

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا خدایی تو رد دادی نمیدونم منو با کی اشتباه گرفتی ولی قفلی زدی رو من جمع کن خودتو واقعا دو بار به ...

دقیقا دوشبه از تعلیق در اومدی همه جا دیدمت من جمع کردم خودمو لطفا رو ادبیاتت کار کن 

واقعا از یه خانوم بالغ بعیده همچین رفتاری برای خودت میگم چه اینجا چه زندگی واقعیت اینجوری پیش بری فقط ب ضرره خودته وگرنه ن بحث دارم باهات ن ازت بدم میاد

دقیقا دوشبه از تعلیق در اومدی همه جا دیدمت من جمع کردم خودمو لطفا رو ادبیاتت کار کن واقعا از یه خانو ...

ببین نمیدونم کدوم کاربری ولی احتمالا کاربری اصلیت نیست 

من ادبیاتم خیلیم خوبه دقیقا مثل خودت حرف میزنم ، دیشب بهتون گفتم اشتباه گرفتید ولی شما قفلی زدی ول نمیکنی ، من هیچ جا به کسی توهین نکردم اگه هم بکنم مطمن باشید توهین دیدم و جوابشو دادم دیشب گفتی یه هفته اس ، الان که دیدی تعلیق بودم میگی دو شبه خیلی جالبه 

شما عاقل و بالغ هستی الان؟ من با هر کسی مثل خودش رفتار میکنم 

اگه از رفتار من بدت میاد میتونی بری اب بخوری 

لطفا ریپلای نکن 

ببین نمیدونم کدوم کاربری ولی احتمالا کاربری اصلیت نیست من ادبیاتم خیلیم خوبه دقیقا مثل خودت حرف میزن ...

امضامو ببینی متوجه میشی کاربری اصلیم هست یا نه

کاربری اصلیم چون سیمکارتو واگذار کردم درخواست تعلیق دائم دادم

ادعایی ب بالغی خودم نکردم

ولی درکل آدم خوبی نیستی امیدوارم به راه راست هدایت بشی شب خوش

امضامو ببینی متوجه میشی کاربری اصلیم هست یا نهکاربری اصلیم چون سیمکارتو واگذار کردم درخواست تعلیق دا ...

خیلی جالبی واقعا 

اینجا خیلیا منو میشناسن اولین باره یکی میگه ادم خوبی نیستی 

ولی خداروشکر خوشحالم برا امثال شما ادم بدیم 

دفعه بعد ریپلای کنی و همچین حرفایی تحویلم بدی گزارشت میدم به نی نی یار به دلیل مزاحمت 

خیلی جالبی واقعا اینجا خیلیا منو میشناسن اولین باره یکی میگه ادم خوبی نیستی ولی خداروشکر خوشحالم برا ...

حتما اینکارو بکن😂

مزاحمت تو سایته عمومی ایده جالبی بود

منتظرم بی احترامی کنی از سگ کمتر باشم پیگیری نکنم