میبینم اکثر ایرانیا میرن ترکیه یا همین ایران خوودمون ترکی بلدن بعضیا حالا به جز اونایی که ترکن
نی. نی یار. و اساتید سایت با من مشکللل داریییننن؟ بگین تا حلش کنیم باهم؟؟؟؟))) الکی تاپیکامو قفل و حذف میکنید براتون سرگرمیه؟؟؟ بیکارین فک کنم میبینین هیچکس غیر اخلاقی و خلاف قانون عمل نمیکنه میزنین تاپیک الکی حذف میکنید
نه عزیز امثال شما هست کسی با محل زندگی شما کاری نداره! در حدی نیستید که بخوام بحث کنم باهات اومیدوارم شب خوبی داشته باشی و با این تفکرات قرون وسطایی بتونی زندگی کنی
عزیز این ها افرادی هستن که متاسفانه در ترک ها زیاد دیده میشه که ما خودمون قبولشون نداریم و تفکرات بسیار مضخرفی دارن و حتی نوع صحبتشون دید فوق العاده بی ادبانه هست
آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....