2777
2789
عنوان

زبان ترکی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 107 پست
😂😂اطلاعات غلط خجالت بکش خانوم من خودم ترکم بهتر از تو راجب زبان مادریم میدونم هوف تمومش کن اشتباه ...

دلیلی نداره چون ترکی زبان شناس باشی هر جا دوست داشتی سرچ کن حتی توی زبان گوشی به نام آذری هست ! لطفاً دیگه ریپ نزن سوادتو جای دیگه خرج کن دیگه 

من باهاشون زندگی کردم و توی باکو خودشون بهم دیگه میگفتن آذری !

مطمئن شدم که زندگی نکردی هیچ از صد متریش هم رد نشدی😂

به عنوان کسی که خودش ترکه از طرف مادری ام فامیل داره توی باکو میگم 

بالا بری پایین بیای گذشت روزایی که کلمه آذری رو بهمون تحمیل میکردید

گذشت دوران این کلمات 😂👋

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلی نداره چون ترکی زبان شناس باشی هر جا دوست داشتی سرچ کن حتی توی زبان گوشی به نام آذری هست ! لطفا ...

خانوم محترم زبان ترکی چندتا گویش داره ترکی اذربایجانی ،ترکمنی ،استانبولی ،خلج ،قرقیز وقزاقاصلا زبان اذری وجودنداره تو گوشی اون ترکی اذربایجانی 

استارتر اگه تاپیکتو به حاشیه کشیدم واقعا ببخشید مجبورشدم جواب اون کاربر رو بدم

نه مشکلی نی

نی. نی یار. و اساتید سایت با من مشکللل داریییننن؟ بگین تا حلش کنیم باهم؟؟؟؟))) الکی تاپیکامو قفل و حذف میکنید براتون سرگرمیه؟؟؟ بیکارین فک کنم میبینین هیچکس غیر اخلاقی و خلاف قانون عمل نمیکنه میزنین تاپیک الکی حذف میکنید 

استارتر عزیز 

منم معذرت میخوام نمیتونستم سکوت کنم در برابر این چیزا 

تا الانم خیلی سکوت کردیم

معذرت میخوام بابت بحث توی تاپیک شما.

لطفا اگر امکانش هست تاپیک رو ببندید❤️

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

مطمئن شدم که زندگی نکردی هیچ از صد متریش هم رد نشدی😂به عنوان کسی که خودش ترکه از طرف مادری ام فامیل ...

من تحمیل نکردم همسرم ترکه! حالا دوست داری قبول نکن ولی حتی تو زبان گوشی آذری نوشته شده!

خانوم محترم زبان ترکی چندتا گویش داره ترکی اذربایجانی ،ترکمنی ،استانبولی ،خلج ،قرقیز وقزاقاصلا زبان ...

خانم گفتم که اعطلاعات جای دیگه بزار! لطف کن ریپ نزن متوجه زبان فارسی اومیدوارم بشی چون دلم نمی‌خواد با امثال شما بحث کنم !شب خوش

من تحمیل نکردم همسرم ترکه! حالا دوست داری قبول نکن ولی حتی تو زبان گوشی آذری نوشته شده!

اصرار ات روی این کلمه نشون میده جزو کدوم دسته هستی 

من جزو هر دسته ای باشم به شما مربوط نیست امثال شما هست که توهم دارن لطف کن رو من ریپ نزن چون واقعا ح ...

خوشحال شدم کاش زودتر به این نتیجه میرسیدی😂👋

ولش کن ضد ترک

از نوع برخورد شخصیت خانوادگیت معلومه! من با قومی مشکل ندارم متاسفانه امثال شما به شدت بی ادب و حتی ارزش احترام گذاشتن ندارید ! لطف کن دیگه رو من یکی ریپ نزن چون به این خوبی دیگه جوابتو نمیدم