2777
2789
عنوان

زبان ترکی سخته

724 بازدید | 107 پست

هیچ زمینه ای ندارم 

میخوام یکم ترکی یاد بگیرم 

سخته؟؟ 

میبینم اکثر ایرانیا میرن ترکیه یا همین ایران خوودمون ترکی بلدن بعضیا حالا به جز اونایی که ترکن  

نی. نی یار. و اساتید سایت با من مشکللل داریییننن؟ بگین تا حلش کنیم باهم؟؟؟؟))) الکی تاپیکامو قفل و حذف میکنید براتون سرگرمیه؟؟؟ بیکارین فک کنم میبینین هیچکس غیر اخلاقی و خلاف قانون عمل نمیکنه میزنین تاپیک الکی حذف میکنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن سختهخودم تورکم نمیدونم

خودت ترکی. نمیدونی؟  

حیفه یاد بگیر

نی. نی یار. و اساتید سایت با من مشکللل داریییننن؟ بگین تا حلش کنیم باهم؟؟؟؟))) الکی تاپیکامو قفل و حذف میکنید براتون سرگرمیه؟؟؟ بیکارین فک کنم میبینین هیچکس غیر اخلاقی و خلاف قانون عمل نمیکنه میزنین تاپیک الکی حذف میکنید 

ترکی آذری با استانبولی متفاوت هست

استانبولی یادمه 

خودت ترکی. نمیدونی؟ حیفه یاد بگیر

نه میگم خودم تورکم نمیدونم سخته یا نه چون بلدم

چون بلدم نمیتونم تشخیص بدم سخته یا نه چون به من آسون میاد

اگه بلد نبودم که باید میرفتم میمیردم😂این چه حرفیه

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

من خودم ترکم،برام خیلی راحت بود.ولی برا کسی که فارس باشه هم فکر نمیکنم در حد انگلیسی و اینا سخت باشه.خواستن توانستن است،اراده کنی میتونی

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

ترکی آذری با استانبولی متفاوت هست

آذری چیه؟!

چیزی به نام آذری نداریم به ما نگید آذری ما تورکیم

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

😐😐زبان آذری با استانبولی متفاوت هست منم آذربایجان منظورم بود نه ایران ! در همه جای دنیا به آذری شن ...

نخیر توی هیچ کجای دنیا واژه ای بنام آذری استفاده نمیشه بجز ایران و توسط قشر خاصی

ما تورکیم زبانمونم ترکی هستش

واژه جعلی آذری رو به ما نسبت ندید