2777
2789
عنوان

از همینجا میگم حلالت نمیکنم آهای خانومی که

| مشاهده متن کامل بحث + 2478 بازدید | 85 پست
تو یه سایتی نوشته بود سگ ها بارداری انسان و دیگر موجودات رو متوجه میشن و جلوی فرد باردار بروز میدن ا ...

دقیقا صاحبش مقصره چرا قلادشو ول کنه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
تو یه سایتی نوشته بود سگ ها بارداری انسان و دیگر موجودات رو متوجه میشن و جلوی فرد باردار بروز میدن ا ...

یعنی چی 

یعنی سگ حس میکنه کسی بارداره و واکنشش اینه؟؟

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی یعنی سگ حس میکنه کسی بارداره و واکنشش اینه؟؟

تو یه سایتی خونده بودم 

یه سایتی نوشته بود سگ ها بارداری انسان و موجودات دیگه رو متوجه میشن و واکنش نشون میدن

نمیدونم واکنششون دقیقا چه جوریه 

چند سال پیش تو یه سایتی خونده بودم 

سگ غریضه های جالبی داره ترس رو میفهمه واسه همین میگن از سگ نباید بترسه ادم چون واکنش سگ با فهمیدن ترس فرد، شدیدتر میشه، سگ میتونه بفهمه فرد زنده ای زیر آواره، سگ میتونه با بو کشیدن خیلی چیزها رو پیدا کنه، سگ میتونه بارداری انسان و دیگر موجودات رو بفهمه طبق نوشته اون سایت 

سگ با همین غریضه هاش میتونه کلی به انسان کمک کنه 

ولی صاحب سگ باید مراقب سگش باشه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

میتونستی ازش شکایت کنی حتی اگه حامله هم بودی دیه بچتو میتونستی بگیری

دیه نطفه چند روزه رو چجوری بگیرم..!! 

وقتی هیچ مدرکی نداشتم 

جز دوتا بی بی چک

اسی الان سرچ کردم تو اینترنت تا مطمئن شم 

یه سایتی اومد که اینو نوشته بود

(کپی کردم متن اون سایت رو) 

دکتر سیراکوسا می گوید: سگ‌های باهوش می توانند احساس کنند که یک خانم باردار است. یا با بوییدن او، تغییر در سطح هورمونهای او را متوجه شوند. آنها درک می کنند که اتفاق عمده ای در بدن خانم باردار رخ داده است.

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اسی الان سرچ کردم تو اینترنت تا مطمئن شم یه سایتی اومد که اینو نوشته بود(کپی کردم متن اون سایت رو) د ...

چ جالب ک میفهمن

ولی خب اینکه نامردیه عکس العمل ترسناک نشون بدن و زن حامله رو بترسونن

چ جالب ک میفهمنولی خب اینکه نامردیه عکس العمل ترسناک نشون بدن و زن حامله رو بترسونن

غریضه سگ اینه سگ که نمیتونه مثل ما حرف بزنه حرف زدن و واکنش نشون دادن سگ این مدلیه کلا 

سگ مقصر نیست 

صاحب سگ باید مراقب سگش باشه