2777
2789
عنوان

از همینجا میگم حلالت نمیکنم آهای خانومی که

| مشاهده متن کامل بحث + 2320 بازدید | 85 پست

چند تا فیلم خارجی دیدم اینایی که سگ نگه داری میکنند

یکیش بچه چند ماهه بود فقط مینشست سگه یک دفعه بهش حمله میکنه کل صورت بچه نابود میشه😑

یکی دیگه هم  سگا به صاحبشون که خانم بوده حمله میکنند تمام سر و صورتش نابود میکنند😑

متاسفانه تو ایران اونایی که سگ دارن سگاشون به بقیه آسیب میزنن.

اما خدا جای حق نشسته امیدوارم اگر اون سگ قرار هست به کسی آسیب بزنه اول صاحبش و اطرافیان صاحبش رو هدف قرار بده. نه مردم بیگناه رو.

سگ حیوان هست ذات حیوان هم مشخص هست موندم بعضیا چطور توقع دارن حیوان مثل آدمیزاد باشه.

البته آدمیزاد میتونه ذاتش مثل حیوان باشه.مثل صاحب اون سگ که بی تفاوت از کنار اسی گذشت.ذاتش مثل حیوانش بود.

لطفا مدافع حقوق حیوانات ریپ نزن.

از نظر من حیوان از انسان جداست.دیگه اگر کسی خودش رو با اونا یکی میدونه به من ربط نداره.

بی فرهنگی و بیشعوری اینجا بیداد میکنه  خانواده هاتون ادب یادتون ندادن؟حداقل برای ساده ترین چیز ها؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو کشور ما متاسفانه نه بلدیم به حیوانات احترام بزاریم باعث صدمه به حیوانات میشیم بدلیل هزینه سگ ها رو بجای جمع کردن درجای دور و عقیم کردنشون اونا رو میکشن و اونایی هم که حامی حیوانات هستن بلد نیستن چطوری بدون اینکه ضرری برای جامعه داشته باشه حمایت کنن بعضی ها سگ و گربه میخرن یه مدت که نتونستن از پس مخارجش در بیان ولش میکنن تو کوچه و خیابون .هر چیزی فرهنگ و آموزشی داره جامعه ما هنوز در اون مرحله نیست

همسایمون سگ داره بچم از صدای پارسش می‌ترسه

ولی طرف انگار نه انگار

تازه بچه های من آلرژی دارن وقتی کسی سگ کردی می‌کنه ، گرد و موی بدنشون نفس بچم رو تنگ می‌کنه

واقعا قانون که برای سگ گردی گزاشتن

بسیار قانون خوبی هست ولی به عده شدن حامی حیوانات و( یادشون رفته اول باید حامی انسان ها باشن) میگن قانون بدی هست

خیلی ها آلرژی دارن

خیلی ها فوبیا دارن

باید اول به فکر هم نوعمون باشیم بعد فکر حیووونا

حالا اسی ی چیزی بگم شما ک می‌ترسی حتما حواست باشه از جلوی حیاط خونه ویلایی ها رد نشی یا اگر رد شدی با آمادگی رد شو نترسی 

ما ی خونه ویلایی هس بغل ساختمونمون سگ دارن اونجا

هرکی از جلوی در این خونه رد میشد سگ ها با صدای خیلی بلند شروع میکردن ب پارس کردن اصلا همونجا خیلیا ترسیدن چون اکثریت نمیدونستن داخل حیاط سگ هس یهو از جلو در رد میشدن سگ هم بو می‌کشید پااارس میکرد با تموم وجود طرف 4 متر می‌پرسد هوا اخر سر خیلیا اعتراض کردن جمع کردن اون سگو 

شمام حواست باشه خودم هیچوقت از اونجا رد نمی‌شدم از ترسم 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
من اونقدر اونجا حالم بد شده بود که نفهمیدم چطوری اون زن رفت بعدا از هرکی پرسیدم گفتن رهگذر بوده نمید ...

خانم گرامی 

برید ازمایشاتونو تکمیل کنید چون فکر میکنم هنوز اثرش در خونتون هست

اگر ازمایشات مبنی بر حامله بودن شماست 

شما میتونید دوربین مدار بسته ها رو چک کنید 

بعد جایی اگر خرید داشته 

رسید مجدد بگیرید و صاحب اون کارت رو پیدا کنید

و پیگیر بشید 

من خودم حیوان دوست ترینم ولی هر چیزی جایی داره 

من مرغ دارم غاز دارم سگ داشتم گربه داشتم قناری و....

هر چیزی منطق خودشو داره 

سگ جاش تو خیابون شهرها نیست 

خیلی برام سخت گذشت این هفته.

خیلی خونریزی شدیدی داشتم چند روز.

بهرحال ممکنه بعضیا تون بگید چیز مهمی نبوده 

ولی حال منو فقط اونایی درک میکنن که چندین ساله منتظرن.

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
من تحت نظر دکتر بودم دارو مصرف میکردم چندین ماه اصلاح سبک کرده بودم. نه فقط بی بی چکم مثبت بود اصلا ...

بله حق دارین اون سگ گناهی نداره ولی صاحبش مسئول اونه نباید ولش میکرد .انشاله دوباره خدا دامن تو سبز میکنه .حتما مصلحتی داشته هیچ کار خدا بی حساب نیست

خانم گرامی برید ازمایشاتونو تکمیل کنید چون فکر میکنم هنوز اثرش در خونتون هستاگر ازمایشات مبنی بر حام ...

با دوستم که وکیله مشورت کردم 

گفت خیلی سخته ثابت کردنش کلا محاله

و بیشتر خودت اذیت میشی 

از طرفی هم اگ من سونو داشتم یا ازمایش خون شاید میتونستم  

من حتی وقتی به شوهرم گفتم بی بی چک زدم 

حرفمو باور نکرد بیشتر فک کرد من دنبال ترحم گرفتن هستم💔 

منم تو این ده سال اینقدر رفتارای جورواجور دیدم ک تو این هفته اخیر فقط رفتم تو خودم و تنهایی خودم.

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
با دوستم که وکیله مشورت کردم گفت خیلی سخته ثابت کردنش کلا محالهو بیشتر خودت اذیت میشی از طرفی هم اگ ...

خودم هم تقریبا بر همین باورم 

چون چهارماهش نشده 

جدی گرفته نمیشه 

ان شا الله خدا بهتون یه کاکل زری یا یه حبه قند بده 

شوهرتونم بهش حق بدید مدت زیادی توی ذوقش خورده 

بقیه هم مهم نیستن 

تو یه سایتی نوشته بود سگ ها بارداری انسان و دیگر موجودات رو متوجه میشن و جلوی فرد باردار بروز میدن 

اینجا هم سگ مقصر نیست غریضه سگ اینه 

اینجا صاحب سگ مقصره که مراقبش نبوده 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

دکتر و سونوگرافی صد درصد گفتن حامله بودی و سقط کردی ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم