2777
2789
عنوان

چت با پسر غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 4241 بازدید | 541 پست
چرا زود قضاوت میکنین من قصدم خیانت نبوده هیچوقت اصلن با کسی که چت کردم حتی ندیدم عکسی چیزی ازش الانم ...

من کی باشم که کسی رو قضاوت کنم ، عزیزم چون میدونم سنت کم و با توجه به عنوان تاپیکت که گفتی من رل دارم و دو بار در حد چت با پسر ها صحبت کردم گفتم اگه دوسش داری ازت خواهش کردم دنبال این چیزها نری و بچسبی فقط به رلت ، خیانت خیانت حتی چت باشه هیچ توجیهی قبول نمی کنه اشتباهت ، اینو زمانی متوجه میشی شوهر آینده ت با چند تا دختر در حد چت صحبت کنه اون موقع قیافت دیدنی میشه امیدوارم هیچ وقت همچین لحظه ای رو.نبینی تو زندگیت الان با توجه به عنوان تاپیکت کجا قضاوتت کردم وقتی خودت هم میدونی خیانت کردی اونم دو بار و اگه همین کارت تو آینده کارما نداشته باشه برات خوبه

خب شاید چون نمتونسته فراموشم کنه بخشیده چون وابسته شده

ببین تستش کن ببین عشقش واقعیه یا نه بگو شمارتو بده وگرنه باهات کات می کنم و همینکارم بکن اگه شمارشو نداد باهاش کات کن می دونم حس وابستگی داری ولی فقط از این جهت می تونی بفهمی تلاش می کنه با تو بمونه یا نه منم وابسته شدم شاید بعضی وقتا یادم بیفته ولی میگم کسی دوسم داشت خودش حرکتی میزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه ولی فک کنم دیپلم داشته باشیاره ادم امن پیدا کردن خوبه ولی چن سال بعد ازدواج کردن باهاش

بله دارم... منم همچین زود باهاش ازدواج نکردم😂

وقتی 17 سالش بود عاشقم شد منم اون موقع بچه بودم

رفتارش انقدر تابلو بود کل فامیل و محله میدونستن منو میخواد🤣

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

دقیقااا کمتر ادمی تعهد و دادن حس امنیتو و با احساسات کسی بازی نکردن بلده و اونم ادم امنیه که از روان ...

دقیقا موافقم ، الان اسی اصلا قبول نداره چت با دو تا پسر خیانت محسوب میشه ببین به کجا رسیدیم که این موضوع هم عادی شده نمیدونم شایدم من اشتباه می کنم

بله دارم... منم همچین زود باهاش ازدواج نکردم😂وقتی 17 سالش بود عاشقم شد منم اون موقع بچه بودمرفتارش ...

اخه تو شهر شما اکثرا زود ازدواج می کنن و اکثرا عاشق همدیگه میشن شهر ما زیاد اهل عاشقی کردن و اینا نیستیم کلا دخترای ترک و پسرای ترک بیشتر عشق و عاشقیو تجربه می کنن تا ماها که واسه شهرای دیگه ایم 😁عشقتون پایدار ❤🥰🎇

دقیقا موافقم ، الان اسی اصلا قبول نداره چت با دو تا پسر خیانت محسوب میشه ببین به کجا رسیدیم که این م ...

نه اشتباه نمی کنی کاملا درسته ولی یه موضوعی هست تو اطمینان داری با اون کسی که هستی اونم فقط با تو حرف می زنه؟اینجاس که ورق بر می گرده ولی اگه پسره متعهده هیچکس حق نداره به خودش اجازه بده با احساسات اون پسر امن و خوب بازی کنه

می‌دونم اعتماد نداری اسمتو باید تک کنم ؟

نه عزیزم بحث اعتماد نیس

میترسم از روی آیدیم شناسایی شم😂 یکی ببینه منو بشناسه

اره اول یدونه از اینا میزاری@ بعدس سریع اسممو مینویسی

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

چند ساله ازدواج کردین ؟

هنو یه سال نشده

۱۷ سالش بود خونه مجردی داشت ؟

17سالگیش عاشقم شد

چند سال بعد دوست شدیم 21 سالش بود تقریبا