2777
2789
عنوان

چت با پسر غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 5318 بازدید | 627 پست
ببین منم همینطوری همزمان با چن نفر چت می کردم اون موقع ها که صحبت می کردم چون می دونستم اونا به غیر ...

نه من از روی انتقام نبوده بعد خودم فهمیدم نباید به غیر از عشقم با کسی دیگه چت کنم اونم بخشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه کسی که دلی عاشقت باشه کم پیدا میشه مخصوصا تو این دوره زمونه که پسر خوبا کم شدن پسر خوبا اکث ...

بله... هرچقدر که پسرا دنبال موفقیت هستن دخترا افتادن دنبال پسرا... ماهم باید دنبال کسب موفقیت باشیم تا یه روزی کسی که واقعا عاشقمونه بیاد سمتمون

منم اگه زود ازدواج کردم بخاطر این بود که مطمئن بودم دیگه کسی پیدا نمیشه بیشتر از شوهرم دوسم داشته باشه... اخلاق های بد داره مثل همه انسان ها ولی تو عشقش شک نداشتم میدونستم از بچگی دوسم داره حیفم اومد این عشق و بیخیال بشم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

نه من از روی انتقام نبوده بعد خودم فهمیدم نباید به غیر از عشقم با کسی دیگه چت کنم اونم بخشید

حقیقتاااا کسی که از ته دل دوست داشته باشه انقد راحت نمی تونه ببخشه من که نمی تونم ببخشم

اذیت نشدم خواستم راهنماییت کنم... تو این رابطه با عقلت برو جلو دل برای کسیه که دلی عاشقته

گفتی به نظرت نرم افزاری هست که صدای تماس ضبط کنه و شماره طرفم در بیاره از طریق یک گوشی دیگه؟

من آخرین حرفامو بهش زدم هنوز از پری روز آنلاین نشده بزار بیاد ببینم چی میگه گفتم میخام دیلیت اکانت ب ...

کار خوبی کردی باور کن بعدا از خودت تشکر میکنی چون دیگه احساسات پسره برات روشت میشه... عزیزم بیا بهم بگو پسره چی جوابت و داده

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

گفتی به نظرت نرم افزاری هست که صدای تماس ضبط کنه و شماره طرفم در بیاره از طریق یک گوشی دیگه؟

نرم افزار که هست ولی من نمیشناسم

کار خوبی کردی باور کن بعدا از خودت تشکر میکنی چون دیگه احساسات پسره برات روشت میشه... عزیزم بیا بهم ...

باش گلم آنلاین شد صحبت میکنم بهت میگم میتونی آیدی بدی شوهرت میزاره با دختر چت کنی ؟ 

بله... هرچقدر که پسرا دنبال موفقیت هستن دخترا افتادن دنبال پسرا... ماهم باید دنبال کسب موفقیت باشیم ...

اره دقیقاااا ولی میشه گفت همه پسر دخترای خوب تو هدفاشون غرقن به همدیگه هیچ کاری ندارن بعدا شاید موفق شدن بخوان یه رابطه امن داشته باشن

نه من نگفتم شما بد کردی ازدواج کردی که منظورم این بود که حالا کلا کسی الان که مجرده عجله نکنه واسه ازدواج کردن می تونه با اون شخص چن سالی دوست بمونه چون پسری که دوستت داشته باشه پات می مونه بعدا که بزرگ شدن هر دو تا با همدیگه ازدواج کنن که تو سن هیجانات زودگذر نباشن منطقی برن زیر یه سقف تو یه سن ایده ال که دل زده نشن

حالا دیگه شما که ازدواج کردی خوشبخت باشی.

راستی دانشگاه هم میری؟

نرم افزار که هست ولی من نمیشناسم

می‌گفت سیم کارتشو خواهرش ازش میگیره می‌زاره تو گوشی خودش با نرم افزار صدای ضبط شده شو گوش میده فک کن زور نداره سیم کارت از خواهرش بگیره نزاره خواهرش از دستش بگیره

باش گلم آنلاین شد صحبت میکنم بهت میگم میتونی آیدی بدی شوهرت میزاره با دختر چت کنی ؟

عزیزم ببخشید آیدی نمیتونم بدم. اگه تونستی تاپیک بزن تگم کن اگه نمیتونی تگ کنی درخواست دوستی بده قبول کنم اونجا بهم خبر بده

اره دقیقاااا ولی میشه گفت همه پسر دخترای خوب تو هدفاشون غرقن به همدیگه هیچ کاری ندارن بعدا شاید موفق ...

نه دانشگاه نمیرم... بله هرکس ممکنه تو سن های مختلف اون ادم امن خودشو پیدا کنه

می‌گفت سیم کارتشو خواهرش ازش میگیره می‌زاره تو گوشی خودش با نرم افزار صدای ضبط شده شو گوش میده فک کن ...

خب وقتی خودت میدونی چجور پسریه چرا به پاش میمونی؟  یا عوضش کن بگو پسر بی عرضه دوست ندارم

اگه عوش نشد قیدشو بزن