2777
2789
عنوان

چت با پسر غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 5306 بازدید | 626 پست
همینطوری که پسرا واسه سرگرمی میان با ما دخترا چت می کنن ما هم همینطوری واسه سرگرمی اینکارو می کنیم س ...

آره بچه بازی شده روابط کلا شده به قول شما مسخره ، تعهدی اصلا نیست این نشد یکی دیگه متاسفانه هر دو جنسیت مشابه هم شدند و این درست نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من دوسش دارم واسه سرگرمی نیست

اره خب منم شاید ته دلم حس وابستگی بهشون داشتم نیتشونو فهمیدم حالم از تک تک شون بهم خورد و ناراحت شدم واسه سادگی خودم و اینکه چه ادمای بیشعوری داریم که فقط در فکر برطرف کردن نیاز خودشونن و نمی دونن ما هم یه انسانیم و امنیت می خوایم

ببین اگه پسریه که حرف رابطه جنسی می زنه فقط ازش دوری کن و روح و روان خودتو خراب نکن

آره بچه بازی شده روابط کلا شده به قول شما مسخره ، تعهدی اصلا نیست این نشد یکی دیگه متاسفانه هر دو جن ...

چرا زود قضاوت میکنین من قصدم خیانت نبوده هیچوقت اصلن با کسی که چت کردم حتی ندیدم عکسی چیزی ازش الانم یادم نمیاد اصلن کی بودن چون در حد دو سه روز بوده 

آره بچه بازی شده روابط کلا شده به قول شما مسخره ، تعهدی اصلا نیست این نشد یکی دیگه متاسفانه هر دو جن ...

دقیقااا کمتر ادمی تعهد و دادن حس امنیتو و با احساسات کسی بازی نکردن بلده و اونم ادم امنیه که از روان سالمی برخورداره والا هر چی جلوتر می ریم بدتر میشه دختر و پسر خوب هست به تبع دیدم دختر و پسری که خوب بودن با احساساتشون بازی شده حالا حس انتقام جویی باعث شده با احساسات دیگران بازی کنن متاسفانه

چرا زود قضاوت میکنین من قصدم خیانت نبوده هیچوقت اصلن با کسی که چت کردم حتی ندیدم عکسی چیزی ازش الانم ...

ببین منم همینطوری همزمان با چن نفر چت می کردم اون موقع ها که صحبت می کردم چون می دونستم اونا به غیر از من با کسای دیگه ای صحبت می کنن حس انتقام به اصطلاح اونا می گفتن با کسی صحبت نکن عذاب وجدان می گرفتم از یه طرفیم خوشحال بودم که اونا صحبت می کنن من چرا نکنم چون می دونستم اون ادما موندگار نیستن و ادم لاشی ان بنابراین خودتو سرزنش نکن کلا از همه دوری کن منتظر ادم امن باش من دیگه کلا با هیچکی چت نمی کنم دیگه

مرسی بازم ممنون از وقتی که گذاشتی ببخشید اگه اذیت شدی

اذیت نشدم خواستم راهنماییت کنم... تو این رابطه با عقلت برو جلو دل برای کسیه که دلی عاشقته

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

خب میرفتی جای عمومی میدیذیش

والا رفتم از ترس با خواهرمم رفتم که لاشی از اب در اومد رو خواهرم چش داشت بعد اون دیگه از همه بدم اومد البته هیچ کدومشون ارزش دیدن نداشتن چون عقلشون تو اونجاشون بود با اون حرفاشون همون بهتر که دوری کردم و نخواستم ببینمشون

اذیت نشدم خواستم راهنماییت کنم... تو این رابطه با عقلت برو جلو دل برای کسیه که دلی عاشقته

متاسفانه کسی که دلی عاشقت باشه کم پیدا میشه مخصوصا تو این دوره زمونه که پسر خوبا کم شدن پسر خوبا اکثرا الان رو هدفاشون متمرکزن

من آخرین حرفامو بهش زدم هنوز از پری روز آنلاین نشده بزار بیاد ببینم چی میگه گفتم میخام دیلیت اکانت بزنم