2777
2789
عنوان

امروز تولدم بود

207 بازدید | 35 پست

و ی روز قبلش  شوهرمو ابجیاش با مامانش سوپرایزم کردن ک مثلا روز تولدم دقیق نباشه و من همش منتظر تبریک و اینا😂 واقعا خیلی خوشحال شدم با مامانمم هماهنگ کرده بودن ک منو سرگرم کنه همسرم اومد داخل و  چن دیقه ای نشستیم یهو ابجیش زنگ زد همسرم رف درو باز کرد بعد  خواهرشوهرام  اومدن داخل کیک و برف شادیو و کادووو.. واقعا سوپرایز شدم 🥹🥹🥹🥹🥹

تازه همسرم با ابجیش بحثش شده بود  و مثلا قهر کرده  بود  البت ن قهر طولانی 😅ولی باز  سنگ تموم گذاشتن براممممم🫠🤍

و این شد اولین تولدی ک کنار هم بودیم و امیدوارم تا سالهای سال همینطور باشه برامون✨🥲♥️

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت مبارک عزیزم 😍🎂

قربون قلب مهربونت بشم 🧡🫂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

تولدت پرتکرار عزیزم با کلی آرزوی خوب❤️اتفاقا منم امروز تولد یکی از اقوام بودم

فداشتم گلییی🩷✨

چه جالب تولدشون کلی مبارک آرزوهاش خاطره شن✨

تولدت مبارککککک گیلیگیلی😃💖

قربونت بشم مرسی بابت کِل زدنت🥹🎀🫂