وای بیین دختر گوش کن من تا صفحه ۳،۴ رو خوندم و اینقدر وضعیت فاجعهست اومدم برای اولین بار تو نی نی سایت اکانت زدم که فقط بیام و به تو پیام بدم و بگم از این رابطه بیا بیروننننن
من اول فکر کردم شاید ۱۴،۱۵ سالته قبل از اینکه بگی میری دانشگاه
آخه این بسیار بسیار واضحه که شخص اشتباهی رو انتخاب کردی و اصلا پرسیدن دوستم داره دوستم نداره معنی نمیده دختر!
ببین اینکه طرف باهات تماس تصویری میگیره و میگه فلان کارها رو بکن این یعنی آدم اشتباهیه و تو اصلا نباید بگی آخی خب پسره دیگه بنده خدا نیاز داره،اصلاااااااا نباید اینو بگییییی تروخدا یکم فقط یه ذره برای خودت ارزش قائل بشو😭
آخه من نمیفهمم یعنی چی که دعوت کردین و به تو *فحش* داده و تو هنوز باهاش هستی و حتا هنوز هم دوستش داری؟؟؟؟چطکرممکنه؟؟؟
ببین این یعنی اون هیچ ارزشی برای تو قاعل نیست که بهت فحش میده تو دعوا و ازت فلان عکس ها رو میخواد
دقت کن
اون از تو میخواد عکس های بسیار خصوصی از خودت براش بفرستی و بدنت رو نشونش بدی
درحالیکه اون حتا شماره اش رو به تو نداده! حتا ماسک رو هم تو تماس تصویری برنمیداره!
یعنی اون هیچ گونه هزینه ای نداده ولی میخواد تو بزرگترین هزینه رو بدی!
عزیزدلم این خیلی واضحه که اون تو رو مثل یه اسباب بازی بیشتر نمیبینه و واقعا این سوال که دوسم داره دوسم نداره اصلا جایی تو رابطه شما نداره
این آقا واقعا برات خطرناکه عزیزم
تروخدا به خودت بیا یکم فکر کن
اگر برای خودت ارزش و احترام بزاری در آینده میتونی آدم خوبی رو پیدا کنی که باهام بمونین ولی این آقا قطعا اون آدم نیست
اصلا بگه فلان عکس ها رو برای من بفرست
وقتی تو بهش میگی نه
و من بارها و بارها اصرار میکنه
میدونی یعنی چی؟
یعنی هیچ ارزشی برای تو
و نظرات تو
و شخصیت و وجودیت تو قاعل نیست!
فقط اومده که استفاده کنه
هرچی هم راجب بحث شماره و فلان و بهمان بهت گفته ۱۰۰درصد دروغه اصلا من در مغزم نمیگنجه چطور این رو نفهمیدی که همش دروغه عزیزم یکم تروخدا فکرکن بچه که نیستی
منم خودم دهه هشتاد هستم با روابط مجازی خوب خوب آشنایی دارم!
این رابطه ای که شما تعریف کردی تو فضای مجازی هم نرمال نیست!
حتا به عنوان رابطه مجازی هم یه رابطه بسیار آسیب زننده و اشتباهه و به شدت واضحه داره سرت کلاه میزاره و هیج احساسی جز استفاده کردن نسبت به تو نداده
لطفا فقط یکم عزت نفس داشته باش و فکررررر کننننن