2777
2789
عنوان

چت با پسر غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 5313 بازدید | 627 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بیین دختر گوش کن من تا صفحه ۳،۴ رو خوندم و اینقدر وضعیت فاجعهست اومدم برای اولین بار تو نی نی سایت اکانت زدم که فقط بیام و به تو پیام بدم و بگم از این رابطه بیا بیروننننن

من اول فکر کردم شاید ۱۴،۱۵ سالته قبل از اینکه بگی میری دانشگاه

آخه این بسیار بسیار واضحه که شخص اشتباهی رو انتخاب کردی و اصلا پرسیدن دوستم داره دوستم نداره معنی نمیده دختر!

ببین اینکه طرف باهات تماس تصویری میگیره و میگه فلان کارها رو بکن این یعنی آدم اشتباهیه و تو اصلا نباید بگی آخی خب پسره دیگه بنده خدا نیاز داره،اصلاااااااا نباید اینو بگییییی تروخدا یکم فقط یه ذره برای خودت ارزش قائل بشو😭

آخه من نمی‌فهمم یعنی چی که دعوت کردین و به تو *فحش* داده و تو هنوز باهاش هستی و حتا هنوز هم دوستش داری؟؟؟؟چطکرممکنه؟؟؟

ببین این یعنی اون هیچ ارزشی برای تو قاعل نیست که بهت فحش میده تو دعوا و ازت فلان عکس ها رو میخواد

دقت کن 

اون از تو میخواد عکس های بسیار خصوصی از خودت براش بفرستی و بدنت رو نشونش بدی 

درحالی‌که اون حتا شماره اش رو به تو نداده! حتا ماسک رو هم تو تماس تصویری برنمیداره!

یعنی اون هیچ گونه هزینه ای نداده ولی میخواد تو بزرگترین هزینه رو بدی!

عزیزدلم این خیلی واضحه که اون تو رو مثل یه اسباب بازی بیشتر نمیبینه و واقعا این سوال که دوسم داره دوسم نداره اصلا جایی تو رابطه شما نداره

این آقا واقعا برات خطرناکه عزیزم 

تروخدا به خودت بیا یکم فکر کن 

اگر برای خودت ارزش و احترام بزاری در آینده میتونی آدم خوبی رو پیدا کنی که باهام بمونین ولی این آقا قطعا اون آدم نیست

اصلا بگه فلان عکس ها رو برای من بفرست 

وقتی تو بهش میگی نه 

و من بارها و بارها اصرار میکنه

میدونی یعنی چی؟

یعنی هیچ ارزشی برای تو 

و نظرات تو 

و شخصیت و وجودیت تو قاعل نیست!

فقط اومده که استفاده کنه 

هرچی هم راجب بحث شماره و فلان و بهمان بهت گفته ۱۰۰درصد دروغه اصلا من در مغزم نمیگنجه چطور این رو نفهمیدی که همش دروغه عزیزم یکم تروخدا فکرکن بچه که نیستی 

منم خودم دهه هشتاد هستم با روابط مجازی خوب خوب آشنایی دارم!

این رابطه ای که شما تعریف کردی تو فضای مجازی هم نرمال نیست!

حتا به عنوان رابطه مجازی هم یه رابطه بسیار آسیب زننده و اشتباهه و به شدت واضحه داره سرت کلاه میزاره و هیج احساسی جز استفاده کردن نسبت به تو نداده

لطفا فقط یکم عزت نفس داشته باش و فکررررر کننننن

من حدس می‌زنم دلیل اینکه این خانوم ها که تا ص ۳ اینا من دیدم حرف مفید و درستی به شما نزدن شاید اینه که اشناییتی با روابط مجازی و غیره ندارن

اصلا تاپیک رو میخوندم حس کردم یه تاپیک مال سال ۹۵هست که مردم اینقدر ساده هستن

وگرنه برای منی که خودم دهه هشتادیم و از این روابط زیاد دیدم بسیار واضحه داستان 

من با این تاپیک واقعا ناراحت و عصبی شدمدخترخوب این پسر نمیتونه شماره گیر بیاره با تو حرف بزنه؟ صد در ...

نه مطمئنم برم یزد میاد ولی فقططط جاهای عمومی میرم اگر هم برم از نزدیک فهمید طرف واسه چی میخادت 

ارع تو تصویری همش میخاد میگه نشون بده همرو

دختر جون من نمی‌فهمم خدایی 

شاید باید بری پیش روانشناس ،تراپیست،...

شاید اشتباه کنم ولی حس میکنم شاید کمبود محبت داری

چون واقعا واقعا نمیفهمم چطورممکنه تو این رابطه بمونی و اون این رفتارها رو باهات بکنه و تو هنوز یه تاپیک بزنی بگی وای آیا  این منو دوست داره؟میاد خاستگاریم؟

نمیدونم شاید شماهم بلف زدین که دانشجو هستین و درواقع کم سن و سال هستین که اینقدر آسون دارین گول میخورین 

نه مطمئنم برم یزد میاد ولی فقططط جاهای عمومی میرم اگر هم برم از نزدیک فهمید طرف واسه چی میخادت

هوووووووووف دختر تو چه ساده ای

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

وای بیین دختر گوش کن من تا صفحه ۳،۴ رو خوندم و اینقدر وضعیت فاجعهست اومدم برای اولین بار تو نی نی سا ...

دقیقا درسته

ولی متاسفانه نظر قلب و عقل همیشه باهم فرق داره

و همه ضربه ها از همینجاست