2777
2789
عنوان

چت با پسر غریبه

3182 بازدید | 469 پست

من رل دارم ولی دوبار با پسر غریبه چت کردم که به معنی خیانت یک جورایی یعنی طرف فکر می‌کنه داری خیانت می‌کنی که با پسر چت کردی ولی هر دوبار رلم منو بخشید کسی که خیانت کنه ولی بازم طرف ببخشه یعنی خیلی دوسش داره ؟ خیلی دوسم داره که با این حال بازم منو بخشید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودشم از اینکارا میکنه ،واسه همین براش مهم نیست وگرنه اونی که بخوادت خیلی غیرتی میشه رو این چیزها ..بارها تجربه ش و داشتم تو گذشته 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

نمیدونم. من اگه شوهرم فقط درحد چت باشه هم نمیبخشمش برای همین خودمم با هیچ مردی چت نمیکنم حتی تو نی نی سایت 

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

خب اینم خیلی عصبی شد یک عالمه فحش داد ولی بخشید آخرش

فک نکنم از ته دل بخشیده باشتت،حالا یه بحثی چیزی پیش بیاد حتما به روت میاره یه روز  ،خیلی عجیبه رفتارش ..سعی کن دیگه تکرار نکنی 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

چون رل هستین از دوتا بُعد میشه نگا کرد اولیش اینه که این رابطه براش جدی نیس و براش مهم نیست که با کی باشی فقط همین که اونو سرگرم کنی کافیه. دومیش اینه که دوست داره و نمیخواد از دستت بده. تو مورد دوم باید اولش که فهمید چت کردی عصبی و ناراحت بشه باهات برخورد کنه بعد چندوقت کشمکش دوباره باهات باشه.

حالا خودت با مدل رفتارهاش بسنج ببین کدوم مورده

خودشم از اینکارا میکنه ،واسه همین براش مهم نیست وگرنه اونی که بخوادت خیلی غیرتی میشه رو این چیزها .. ...

با اینکه یه بار باهمدیگه دعوا کردیم ولی این کامنتتو تایید میکنم

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀

خب وقتی بخشیده ینی خیلی دوسم داره؟

آره. قدرشو بدون دیگم دلشو نشکن

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

چون رل هستین از دوتا بُعد میشه نگا کرد اولیش اینه که این رابطه براش جدی نیس و براش مهم نیست که با کی ...

وقتی فهمید امکان تماس از روی اکانتش برداشت نزاشتن دیگه حرف بزنم گوشی قطع کرد فحش داد عصبی شد بعد دو روز بعدش فکر کنم خودش زنگ زد