جالب اینه که پریشب تو یه تاپیک داشت از مادرزن با ضمیر «من» حرف میزد. رسما داشت میگفت کاربری بعدی مادرزنه. بعد امروز من دیدم داره میگه مادرزن هرجا هستی خدا پشت و پناهت. جرررر خوردم😂 حیف قفل کرده بود وگرنه میشستمش میذاشتم رو بند خشک بشه.
روانیای چند شخصیتی.😂
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
عیب نداره گلم مهم خودتی که میدونی سبک زندگیت چطوره .برا منم زیاد پیش میاد.دیروز یکی اومده میگه داری ...
چی بگم امیدوارم هر کس به هرچی دلش میخواد برسه اما ارزش اینکه توهین کنی و لقب های روان پریش و عقده ای بدی نداره کم بی احترامی نیس من یاد گرفتم که اگر خوشم نیومد تاپیک ترک کنم و تخریب شخصیت نکنم
من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.