2777
2789

واااای تایپک امروز سرودعشق رو ندیدید

🤣🤣🤣اینقدر خندیدم بهش دل‌درد گرفتم

کاش عکس تایید بشه بفرستم

میگفت مادرزن بهترین بود و .....

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای تایپک امروز سرودعشق رو ندیدید🤣🤣🤣اینقدر خندیدم بهش دل‌درد گرفتمکاش عکس تایید بشه بفرستممیگف ...

🤣🤣🤣تو یه تاپیک دیگم چند دقه 

پیش داشت ازاون کاربریش دفاع میکرد

💞خدایاشکرت💞
واااای تایپک امروز سرودعشق رو ندیدید🤣🤣🤣اینقدر خندیدم بهش دل‌درد گرفتمکاش عکس تایید بشه بفرستممیگف ...

جالب اینه که پریشب تو یه تاپیک داشت از مادرزن با ضمیر «من» حرف می‌زد. رسما داشت می‌گفت کاربری بعدی مادرزنه. بعد امروز من دیدم داره میگه مادرزن هرجا هستی خدا پشت و پناهت. جرررر خوردم😂 حیف قفل کرده بود وگرنه می‌شستمش می‌ذاشتم رو بند خشک بشه.

روانیای چند شخصیتی.😂

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

گویا این تاپیک هم توسط کاربری های متعدد مادرزن گزارش خورده و تعطیل خواهد شد 

و ما همچنان پرده از راز این کاربر برنتوانیم برداشت 

ولی همچنان با ما همراه باشید

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

عیب نداره گلم مهم خودتی که میدونی سبک زندگیت چطوره .برا منم زیاد پیش میاد.دیروز یکی اومده میگه داری ...

چی بگم امیدوارم هر کس به هرچی دلش میخواد برسه اما ارزش اینکه توهین کنی و لقب های روان پریش و عقده ای بدی نداره کم بی احترامی نیس من یاد گرفتم که اگر خوشم نیومد تاپیک ترک کنم و تخریب شخصیت نکنم 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

🤣🤣🤣تو یه تاپیک دیگم چند دقه پیش داشت ازاون کاربریش دفاع میکرد

فقط امیدوارم به بدترین نحو ممکن تاوان دل شکسته دوستمو بده

بخدا دستش با نی‌نی‌یار توی یه کاسه هست

من صد بار تایپک زدم و تگش کردم دریغ از ذره‌ای پیگیری

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

فقط امیدوارم به بدترین نحو ممکن تاوان دل شکسته دوستمو بدهبخدا دستش با نی‌نی‌یار توی یه کاسه هستمن صد ...

شاید موکل داره واسه همون نمیشه کاریش کرد

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم