2777
2789
دعای خیر کرده برای خودش🤣🤣الله اکبر

یادم باشه به دانشجوهای روانشناسی برای پروژه ترم آخر حتما اینجا رو پیشنهاد بدم.

چندتا کیس بیماری‌های ناشناخته روان اینجا جولان میدن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گویا این تاپیک هم توسط کاربری های متعدد مادرزن گزارش خورده و تعطیل خواهد شد و ما همچنان پرده از راز ...

لینکشو حتما فرستادا ربیکا برای گروه‌شون و اونا گزارش میزنن😉

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

جالب اینه که پریشب تو یه تاپیک داشت از مادرزن با ضمیر «من» حرف می‌زد. رسما داشت می‌گفت کاربری بعدی م ...

اینکه عادیه

من شات ازش دارم

روی کاربری بانوگل_ بچه‌ها ریپ زدن

هول شد

با کاربری سرودعشق جواب داد😃🤣🤣🤣

فقط امیدوارم به بدترین نحو ممکن تاوان دل شکسته دوستمو بدهبخدا دستش با نی‌نی‌یار توی یه کاسه هستمن صد ...

خوندم دوستان گفتن چیا گفته💔💔

خدا جوابشو میده شک نکن 

💞خدایاشکرت💞
به خاندانت بخند الان نی نی یارتگ میکنم برات

تگ کن اتفاقا

ببینم چرا جمعت نمیکنه این همه میای اذیت میکنی

اینکه عادیهمن شات ازش دارمروی کاربری بانوگل_ بچه‌ها ریپ زدنهول شدبا کاربری سرودعشق جواب داد😃🤣🤣🤣

عجیب هنوز این تاپیک نترکیده. فکر کنم رمز بقیه کاربریاش رو فراموش کرده نمی‌تونه شیفت کنه با هر کدوم گزارش بزنه😂

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

واااای تایپک امروز سرودعشق رو ندیدید🤣🤣🤣اینقدر خندیدم بهش دل‌درد گرفتمکاش عکس تایید بشه بفرستممیگف ...

آره راست میگه خیلی کاربر خوبی بود 

به لطف ایشون من اولین کتاب فحش رو دارم مینویسم و صفحه اولش هم تشکر کردم ازش و نوشتم سپاس از زبان شیوا و رسای فحش گوی عزیز کاربر مادر زن و همچنین تشکر از ایشان  برای ترغیب و سوق بنده برای گردآوری این  مجموعه فحش 

چرا اینقد شاکی داری؟من زیادنمیشناسمت فقط بحثتو باپرپین و کاربر دیگه دیدم بابقیه سرچی مشکل دارید؟

بقیه هم دار ودسته خودشونن عزیزم واینا که اینکارها رومیکنن جزع نخاله های نی نی سایتن که تو دنیای واقعی هم همین قدر منفور و نخاستنی هستن  

نی نی یار دوستت دارم😍😘