2777
2789
اره.اومدم بگم خونه قشنگه و تبریک بگم قفل بود تاپیک

فدای محبتت 

آنقدر بعد از تاپیک با خواندن نظر ها و اون همه حرف های بی مزه و کامنت های پر از حس منفی تپش قلب گرفته بودم که مث یه باد گرم پرتاب شد به طرف قلبم 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکس از کاربری مادرزن حمایت کنه خودش کاربری دو هزار و پونصدم مادرزنه😂مادرزن بی‌تربیت، دروغگو و بی‌س ...

آخ گفتی پارسال که تاپیک ماجرای زندگی پس از زندگیو زده بود فهمیدم الکیه چون من قبلا اونا رو از جای دیگه شنیده بودم بعد گفتم شاید من اشتباه میکنم ولی واقعا کسی که دوتا بچه داره وقت گوشی دست گرفتن نداره چه برسه ۷تا

آیا این تاپیک راز مرموز کاربر مادرزن را فاش خواهد کرد ؟؟

آیا مشخص خواهد شد که چه کسی پشت اکانت مادرزن نشسته است ؟؟

یا بی نتیجه خواهد ماند ؟؟ 

با ما همراه باشید

با افتخار ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

آخ گفتی پارسال که تاپیک ماجرای زندگی پس از زندگیو زده بود فهمیدم الکیه چون من قبلا اونا رو از جای دی ...

من از اول که کاربریش رو دیده بودم حتی وقتی آروم و بی حاشیه بود با خودم می‌گفتم این داره خالی می‌بنده. ولی به رو نمی‌آوردم چون به هر حال ممکن بود ظن نادرست باشه و مورد حمله دوستانش قرار بگیرم.

ولی قشنگ معلوم بود دنبال جلب توجهه‌. امضاش از قصد برای جلب توجه نوشته شده بود و تو هر تاپیک بی‌ربطی هم بحث رو می‌برد سمت اینکه هفت تا بچه داره. حتی عنوان تاپیکای عکس غذاش هم به تعداد بچه‌هاش اشاره می‌کرد.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

فدای محبتت آنقدر بعد از تاپیک با خواندن نظر ها و اون همه حرف های بی مزه و کامنت های پر از حس منفی تپ ...

عیب نداره گلم مهم خودتی که میدونی سبک زندگیت چطوره .برا منم زیاد پیش میاد.دیروز یکی اومده میگه داری تو تخیل زندگی می‌کنی.نمیذونم چرا زندگی ماها برا خیلی ها تخیله