2777
2789
عنوان

با کامنتاتون با تریلی از روم رد شدید که

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 57 پست
دلم خیلی گرفت😭😭😭😭

چی بگم قربونت اشتباهت این بود معزرت خواهی کردی

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

از اونجایی که ۹۹درصد کاربرامسخره کردن! نمیگم هیچی نباشه ولی خب آخه تبریک؟!! میتونست بگه بغل نکرد تشک ...

تشکر کردن بدتره، ممنون که به من د  ا دی

ولی تبریک خوبه به خاطر اتفاقات خوشایند زنانگی

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم گروه لاغری رژیم دارین ؟

دختر خیییلی عالی وزن کم کردی

باریکلا بهت

چه جوری؟ ورزش و رژیم؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بلهاگه دوست داری تگت کنم

اره ت کدوم برنامس منم ببر

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

اره انگار نه انگار یه اتفاق خاص بینمون افتاده...کاش هیچ وقت تا این زمان صبر نمیکردم واسه اولین رابطم

حرف و خواسته عجیبی نداشتی حق داری ولی خودت اذیت نکن بهش فکر نکن دیگه معذرت خواهی نمیکردی

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
به نظر منم حرف عجیبی نزده خب درست گفته

تویه کانال دیگه از این صحبت میکردن که  اون شب شب خانومه و اقا خیلی باید محبت کنه بهش 

حتی اتاق رو دیزاین کنه

اونوقت اینجا اینطوری حرف میزنن

چی بگم قربونت اشتباهت این بود معزرت خواهی کردی

شوهر من خیلی مغروره

الان قهر کرده که چرا من ازش خواستم واسه امشبمون یکم متفاوت باشه

اشکال نداره من معذرت خواهی کردم ولی از د م ا غ ش درمیارم

تا الان یه دختر گرم بودم

از این به بعد که با یه مجسمه رو به رو شد خوبش میشه

اره ت کدوم برنامس منم ببر

تگ نمیشی چرا؟

خودت برو کاربر  خزان_نارنجی   رو سرچ کن.

تاپیک تندرستی

چه جوری وزن کم میکنی. بهم بگو.

من خیلی بی انگیزه شدم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

شوهر من خیلی مغرورهالان قهر کرده که چرا من ازش خواستم واسه امشبمون یکم متفاوت باشهاشکال نداره من معذ ...

عقدید یا خونه خودتونید؟

بهش یاد بده که بعدش باید بغلت کنه.

حالا بوس و ناز و اینا ام باشه عالیه..

تشکر کردن بدتره، ممنون که به من د ا دیولی تبریک خوبه به خاطر اتفاقات خوشایند زنانگی

هیچوقت کسی نمیگه ممنون که به من دادی! آخر سر مرد یه لبخند محبت امیز میزنه و میگه ممنونم!البته برای اونایی که این انتظارو از شوهرشون دارن

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
دختر خیییلی عالی وزن کم کردیباریکلا بهتچه جوری؟ ورزش و رژیم؟؟

رژیم پروتین ن متئسفانه ورزش نکردم همراهش و بدنم شل شده یکم مخصوصا رونامم ولی خداروشکر میشه بعدن برم بدنسازی و سفتشون کنم

همینجانی نی سایت

ع پس تگم کن

شوهر من خیلی مغرورهالان قهر کرده که چرا من ازش خواستم واسه امشبمون یکم متفاوت باشهاشکال نداره من معذ ...

چرا با همچین ادم مغروری ازدواج کردی که غرورش از ت براش مهمتره خیلی قراره باهاش ازیت بشی