تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی : ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲 tatliti به امید اومدن خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش
تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی : ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲 tatliti به امید اومدن خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش
تشکر کردن بدتره، ممنون که به من د ا دیولی تبریک خوبه به خاطر اتفاقات خوشایند زنانگی
هیچوقت کسی نمیگه ممنون که به من دادی! آخر سر مرد یه لبخند محبت امیز میزنه و میگه ممنونم!البته برای اونایی که این انتظارو از شوهرشون دارن
آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
دختر خیییلی عالی وزن کم کردیباریکلا بهتچه جوری؟ ورزش و رژیم؟؟
رژیم پروتین ن متئسفانه ورزش نکردم همراهش و بدنم شل شده یکم مخصوصا رونامم ولی خداروشکر میشه بعدن برم بدنسازی و سفتشون کنم
شوهر من خیلی مغرورهالان قهر کرده که چرا من ازش خواستم واسه امشبمون یکم متفاوت باشهاشکال نداره من معذ ...
چرا با همچین ادم مغروری ازدواج کردی که غرورش از ت براش مهمتره خیلی قراره باهاش ازیت بشی