چون بهش غر زدم چرا هیچکاری نکرد چرا خیلی عادی برخورد کرد انگار یه رابطه ای بوده که همیشه اتفاق میافت ...
میدونی نباید کلمه تبریک بکارمیبردی، باید میگفتی ناز کشیدن و اینا، ولی انتظارت زیادی بود
آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از اونجایی که ۹۹درصد کاربرامسخره کردن! نمیگم هیچی نباشه ولی خب آخه تبریک؟!! میتونست بگه بغل نکرد تشکر نکرد یا هرچی
آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
ن عزیزم نی نی سایت اینجوره وگرنه رابطه اول فرق میکنه یعنی چی که میگن زیاد رمان میخونی فلان خب بار اوله معلومه ازیت میشی و باید فرق داشته باشع
تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی : ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲 tatliti به امید اومدن خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش
هیچکاری نکردخیلی عادی بود واسش....حتی نمیدونست واسه دختر کاچی میارن....
عجب همه اینو میدونن
تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی : ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲 tatliti به امید اومدن خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش
چون بهش غر زدم چرا هیچکاری نکرد چرا خیلی عادی برخورد کرد انگار یه رابطه ای بوده که همیشه اتفاق میافت ...
حق داری محل نزار به نی نی سایتیا نباید معزرت خواهی میکردی که پرو بشه فک کنه ع کار خوبی کردم ت رابطع اول کاری نکردم
به نظرم حرف مسخره نزدی البته من تو تاپیکت نبودم ولی اینجا متوجه شدم رابطه اولت بوده ناراحت شدی همسرت تبریک بهت نگفته و نازت نکرده ماساژت نداده درسته؟؟؟
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اره کلا نی نی سایت عجیبه حق دارن تایپکارو بزارن یوتوب مسخره کننن