2777
2789
عنوان

با کامنتاتون با تریلی از روم رد شدید که

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 57 پست
رژیم پروتین ن متئسفانه ورزش نکردم همراهش و بدنم شل شده یکم مخصوصا رونامم ولی خداروشکر میشه بعدن برم ...

من از ورزش متنفرم

دهنمم نمیتونم ببندم و کم بخورم

نمیدونم چی کار کنم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا با همچین ادم مغروری ازدواج کردی که غرورش از ت براش مهمتره خیلی قراره باهاش ازیت بشی

گاهی خیلی همه چی خوبه

گاهی هم خیلی اذیت میشم...

درکل راضی ام عزیزم...همیشه یه کمبود هایی هست درکنارش نقاط قوتی هم هست 

تگ نمیشی چرا؟ خودت برو کاربر خزان_نارنجی رو سرچ کن.تاپیک تندرستیچه جوری وزن کم میکنی. بهم بگو.من ...

باشه ممنون

اصلش ارادس و پول باید رژیمت اصولی باشه که خسته نشی و بعدشم اراده  اول بهم بگو وزنت چنده باتوجه به اون ی فرمولی هس که باهاش میفهمی روزی چقد کالری بخوری ک کم کنی 

ناهار شام سینه ی کبابی صبونه هم تخم مرغ با ورزش باشه رژیمت عالی میشه هم سریعتر لاغر میشی هم بدنت شل نمیشه راحت با رژیم و ورزش ماهی ۵ کیلو کم می‌کنی البته به شرطی که رژیمت اینجوری که میگم باشه و ارادع داشته باشی صبونه سفیده ی تخم مرغ با یکم بادام یا گردو ۲ سه دونه چایی هم کالری ندارع میتونی بخوری ناهار و شامت هم سینه مرغ کبابی نمیگم گریل چون گریل خیلی خشک میشه چربی سینه میره نمیره پایین کم کم دلتو میزنه پخته هم همینطور هیچی مث کبابی نیس خب خلاصه فیبر هم باشه ت رژیمت که یابوست نگیری ۴۰ گرم فیبر بخور ت روز هویچ اب کرفس نخود پخته یکم کاهو کلم بروکلی و اینجور چیزا بخور همه چی رم بزن داخل کالری شماره که به اندازه بخوری کربوهیدرات هم آجیل بخور از هرکدوم دو سه تا دو سه تا بادام گردو پسته بادام هندی و فندق هرکدوم دو دونه چربی هم بیشتر از ۵۵ گرم نخور میتونی برای پروتین هم ماست ایسلندی کاله بخوری پروتین ش زیاده باشگاه هم میری قبلش بادام هندی بخور با رایس کیک انرژیت زیاد میشه برا ورزش کم نمیاری برمی‌گردی هم گشنت شد سفیده تخم مرغ بخور دو تا رایس کیک هم داشته باشه هروق گشنت شد بخور سیر میکنه خوشمزه هم هست ولی خلاصه هرچی شد نشکن رژیمتو گشنه شدی رایس کیک بخور کالریش کمه قندم حذف کن  همه چیزم بزن کالری شمار فقط بهم بگو وزنت چقده تا دقیق بگم در روز چن کالری بخوری و کربوهیدارت و چربی پروتین بخوری

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

تایپک طنزت کدومه گفتی ؟!

تاپیک طنز نداشتم

تاپیک مسخره کردن من بود

یه عده ادم اومدن کلی مسخرم کردن بدون اینکه بدونن چقد دلم شکست

یا حداقل اینو درنظر بگیرن حتی اگه اشتباه کردم ولی به هم دردی نیاز دارم نه مسخره شدن 

...

اگه شانس داشتم اینجا نبودم

من از ورزش متنفرمدهنمم نمیتونم ببندم و کم بخورمنمیدونم چی کار کنم

نمیشه که اینجوری ورزش خوبه هم سرحالت میکنه هم برا سلامتی خوبه هم لاغری بری عاشقش میشی بهت گفتم پاییینتر چی بخور چطور بخور ک ازیت نشی فق یکم اراده لازمه 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

گاهی خیلی همه چی خوبهگاهی هم خیلی اذیت میشم...درکل راضی ام عزیزم...همیشه یه کمبود هایی هست درکنارش ن ...

از من گفتن بود غرور همچیو خراب می‌کنه مث بقیه چیزا نیس هم خود طرفت ازیت میشه از این ک مغرور هم دور وریاش تجربه دارم که میگم غرور کلا خوب نیس انقد زیاد چ برسه ت رابطع عاشقانه مث الان اینجوری ناراحت میشی همش هرچی بگی به غرورش بر میخوره محبت نمیکنه چون به غرورش بر میخوره انتقاد پذیر نیس چون به غرورش بر میخوره و......

باشه ممنوناصلش ارادس و پول باید رژیمت اصولی باشه که خسته نشی و بعدشم اراده اول بهم بگو وزنت چنده با ...

گلی ممنوم که برام مفصل توصیح دادی.

کالری شمردن و بلدم.تو مانکن چیرایی که میخورمم میزنم

یه بار با کالری شماری ۱۷ کیلو کم کردم ولی ول کردم و برگشتم باز..

الان ۶۳   اینا هستم. اانگیزه ندارم ففط

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

گلی ممنوم که برام مفصل توصیح دادی.کالری شمردن و بلدم.تو مانکن چیرایی که میخورمم میزنمیه بار با کالری ...

چن کیلو بودی چق کم کردی

حیف شد خسته میشی تثبیت بایذ میکردی ی مدت بخوری عقد غذا نخوردنت بره باز شروع کنی من اینجوری کردم ۶۳ بودم ول کردم شدم نزدیک هفتاد الان دوباره شدم ۶۵ میخوام یکم کم کنم تا بتونم برم ورزش برسم ۴۲

چن کیلو بودی چق کم کردیحیف شد خسته میشی تثبیت بایذ میکردی ی مدت بخوری عقد غذا نخوردنت بره باز شروع ک ...

۷۸ بودم شدم ۶۳

ولی ول کردم‌

الان ۷۳ هستم. یه جورایی رزیمم ولی سفت و سخت نه

واسه شما چطوری بود؟ اولین رابطه

والا معمولی، چیزی هم نگفت 

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...