2777
2789
عنوان

با کامنتاتون با تریلی از روم رد شدید که

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 55 پست
چون بهش غر زدم چرا هیچکاری نکرد چرا خیلی عادی برخورد کرد انگار یه رابطه ای بوده که همیشه اتفاق میافت ...

میدونی نباید کلمه تبریک بکارمیبردی، باید میگفتی ناز کشیدن و اینا، ولی انتظارت زیادی بود

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجاش زیادی بود آخه ؟ خب بار اوله

از اونجایی که ۹۹درصد کاربرامسخره کردن! نمیگم هیچی نباشه ولی خب آخه تبریک؟!! میتونست بگه بغل نکرد تشکر نکرد یا هرچی

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

ن عزیزم نی نی سایت اینجوره وگرنه رابطه اول فرق میکنه یعنی چی که میگن زیاد رمان میخونی فلان خب بار اوله معلومه ازیت میشی و باید فرق داشته باشع

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

هیچکاری نکردخیلی عادی بود واسش....حتی نمیدونست واسه دختر کاچی میارن....

عجب همه اینو میدونن

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

چون بهش غر زدم چرا هیچکاری نکرد چرا خیلی عادی برخورد کرد انگار یه رابطه ای بوده که همیشه اتفاق میافت ...

حق داری محل نزار به نی نی سایتیا نباید معزرت خواهی میکردی که پرو بشه فک کنه ع کار خوبی کردم ت رابطع اول کاری نکردم

به نظرم حرف مسخره نزدی البته من تو تاپیکت نبودم ولی اینجا متوجه شدم رابطه اولت بوده ناراحت شدی همسرت تبریک بهت نگفته و نازت نکرده ماساژت نداده درسته؟؟؟

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
حق داری محل نزار به نی نی سایتیا نباید معزرت خواهی میکردی که پرو بشه فک کنه ع کار خوبی کردم ت رابطع ...

به نظر منم حرف عجیبی نزده خب درست گفته 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
منم

عزیزم گروه لاغری رژیم دارین ؟

به نظر منم حرف عجیبی نزده خب درست گفته

اره کلا نی نی سایت عجیبه حق دارن تایپکارو بزارن یوتوب مسخره کننن

به نظرم حرف مسخره نزدی البته من تو تاپیکت نبودم ولی اینجا متوجه شدم رابطه اولت بوده ناراحت شدی همسرت ...

اره 

انگار نه انگار یه اتفاق خاص بینمون افتاده...

کاش هیچ وقت تا این زمان صبر نمیکردم واسه اولین رابطم