2777
2789
عنوان

نون خونتون کی میخره

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 44 پست

پدرشوهرم یابرادرشوهرم میخرن

شوهرم نمیتونه بخره اون تایم

اینقدردلم میخوادبزاره خودم برم خرید

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرشوهر مهربونم همیشه برام میخره طفلک میگه بدم میاد بری نونوایی

پدرشوهرمنم زنگ میزنه میگه میگیرم براتون خونمون هم از هم خیلی دوره باز میاره نمیدونم از اون پدر چطور ابن بچه درومده🥴🥴

شوهرم میخره...

یکی دوبار بهم گفت آره چی میشه خودت برو نون بخر گفتم وظیفه من نیس...

آدم خوبه بخاطر دل خودش اگه دوس داشته باشه هر از گاهی نون بگیره؛اما این کار بیشتر وظیفه مرده 

مادر من انقد به بابام رو داد رفت نون خرید...الان داداشام با سن بالای ۲۰ سال ،هر ازگاهی به مامانم گیر میدن که ما خسته ایم صبح میخایم بخوابیم تو برو بربری بخر...

منم از این چیزا میترسم به شوهرم میگم خودت باید بخری که دو روز دیگه نشه وظیفه من

شوهرم میخره...یکی دوبار بهم گفت آره چی میشه خودت برو نون بخر گفتم وظیفه من نیس...آدم خوبه بخاطر دل خ ...

ما همیشه این برنامه داریم نون همیشه هس ولی ما از این لواش تنوری میخوریم اونم باید قبل کارش بره بگیره منم ی مدت گرفتم الان نمیخوام برم زور نیس که

پدرشوهرمنم زنگ میزنه میگه میگیرم براتون خونمون هم از هم خیلی دوره باز میاره نمیدونم از اون پدر چطور ...

والا منم تعجب میکنم پدرشوهرم آدم با خدا و انسان بعد شوهرم خائن کثافت کار نمیدونم به کی رفته

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

یه وقت ها خودم یه وقت ها شوهرم به خصوص جمعه ها صبح که بربری یا سنگگ رو خود شوهر میگیره یه وقت هایی هم پسرم میره نون میگیره آخه نونوایی تو کوچمون هست دیگه میفرستمش اگر دور بود نمیزاشتم بره

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم