2777
2789
عنوان

اونایی که ظرفشویی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 72 پست
بچها چند تا سوال راجع به ظرفشویییک اینکه هر بار چقد طول میکشه و چند تا ظرف میشوره؟ مثلا یه وعده ظرفا ...

خب زمانش رو خودت انتخاب میکنی از ۱۵ دقیقه هست تا سه و نیم ساعت بستگی به ظرفات داره که زیاد کثیف باشن یا نه.

اینکه چند تا ظرف میشوره مال من ۱۶ نفره اس .

ولی خب بالاتر هم گفتم شده با چند تا بشقاب و لبوان و چند تا قاشق هم روشن کردم.فرقی نداره میشوره دیگه.

در موردقرص هم من برای استفاده روزانه ژل پریل میریزم که ۶۰۰ گرفتم و چند ماهههنوز تموم نشده.

برای وفتی که مهمون دارم و طرفا زبادن و روغنی قرص فینیش میزارم.

جلا هیچوقت نمیریزم چون ماشین قبلیمو جلا پوسوند.فقط نمک به موقع میریزم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برای ما کامل خشک هستن وقتی درش رو باز میکنم، برای ماهم پاکشوماس

جلا ریختی شما؟‌من جلا نمیریزم.چون‌ماشین قبلیم جایی که جلا میریختم پوسید و خراب شد.دیگه نمیریزم واسه این.

شما چه قرص یا ژلی استفاده مبکنین؟

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

رو صفحه نمایشگر عکس مربع رو دوبار ک بزنی روش حالت خشک کن فعال میشه مال منم پاکشوماسما دو نفریم خیلی ...

ژل پریل بخر.خیلی به صرفس.کم بریز بزاربشوره

رو صفحه نمایشگر عکس مربع رو دوبار ک بزنی روش حالت خشک کن فعال میشه مال منم پاکشوماسما دو نفریم خیلی ...

مربع پیدا نکردم🫤

ژل پریل بخر.خیلی به صرفس.کم بریز بزاربشوره

اونی ک اومد ماشینو برامون نصب کرد انقدر گفت قرص و ژل ایرانی استفاده نکنید ک دستگاهو خراب میکنه و فلان ک بیسار ترسوند مارو 

"و فراموشی کیمیاست...🦋"
ما آخر نفهمیدم مصرف آبش بالاس یا پایین

پایینه

اره اره پیدا کردم.مرسی😄

فقط چقدر زمانشو بالا میبره بخار.

اینبار با اون‌امتحانش میکنم.تا حالا اونو نزده بودم ‍🤷

عکس برات فرستادم نوشت به زودی منتشر میشه ک بدونی کدوم گزینس

مرسی عزیزم.دستت درد نکنه.

اره پیداش کردم.باور کن چند ساله اونو نزده بودم نمیدونستم چیه اصلا😆

اونی ک اومد ماشینو برامون نصب کرد انقدر گفت قرص و ژل ایرانی استفاده نکنید ک دستگاهو خراب میکنه و فلا ...

نه بابا اصلا نترس من چند سالهاستفاده میکنم اتفاقا بهترم هستن.خاهرمم که خیلی زودتر از من خریده اونم همیشه استفاده میکنه هیچیش نشده