2777
2789
عنوان

اونایی که ظرفشویی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 72 پست
من همه چی میشورم باهاش.اره راضیم.فقط مال من وقتی درشو باز میکنم هنوز خیسن ظرفا مثلا ۱۰ دقیقه بعد خشک ...

میگم بعد باید کانلا پرشه منطورم اینه که شما طرفاتون کم باشه هم میشوری باهاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی برندها هست سنگ خاصی اگه اشتباه نکنم داره الان اسمشو خاطرم نیست و سیستمش جوریه کامل خشک میکنه ولی خیلی مهم نیست شمام درشو باز بذار خشک میشه.

من شده اخرشب زدم تاصبحم مونده صبح درشو باز کردم مسئله ای نداره

بچه ها راسته ک ظرفشویی باید هفته ای حداقل یکبار ازش استفاده بشه وگرنه نمکش بهم میچسبه و دستگاه خراب ...

اره منم شنیدم.من که زیاد استفاده میکنم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بچها چند تا سوال راجع به ظرفشویی

یک اینکه هر بار چقد طول میکشه و چند تا ظرف میشوره؟ مثلا یه وعده ظرفای چند نفرو؟

دو اینکه قابلمه ای که ته دیگ و اینا نداشته باشه میشوره؟

سه اینکه هزینه قرص یا مایعی که توش میریزن چنده؟

ممنون

۱۴۰۴/۷/۲۵

توی نیم ساعت خشک کن نداره و ظرفا خیسن، ولی بقیه تایم ها خشک میشن ظرفا

اهان اره تو نیم ساعت همیشه خیس میمونه و زیادم اب میشینه روشون.

ولی مثلا میزارم رو دو ساعت بازم کامل خشکه خشک نیست .مال شما کاملا خشک میشن ظرفها؟

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

میگم بعد باید کانلا پرشه منطورم اینه که شما طرفاتون کم باشه هم میشوری باهاش

اره چه ربطی داره؟‌کم باشه یا زیاد روشن میکنم.مثلا الان حدثله نداشتم ظرفای شامم ۴ تا بشقاب و ۸ تا لیوان بود با چند تا قاشق و یه قابلمه.روشن کردم

اهان اره تو نیم ساعت همیشه خیس میمونه و زیادم اب میشینه روشون.ولی مثلا میزارم رو دو ساعت بازم کامل خ ...

اره برای ما کامل خشک هستن وقتی درش رو باز میکنم، برای ماهم پاکشوماس

کدوم دکمه رو بزنم؟چرا استفاده نمیکنی؟ خیلی خوبه که.من تقریبا هفته ای ۳ روز رو حتما روشن میکنم

رو صفحه نمایشگر عکس مربع رو دوبار ک بزنی روش حالت خشک کن فعال میشه مال منم پاکشوماس

ما دو نفریم خیلی ظرف کم کثیف میشه ارزش نداره روشن کنم اخه اونم با اون قیمت بالای قرص ماشین

"و فراموشی کیمیاست...🦋"
بچها چند تا سوال راجع به ظرفشویییک اینکه هر بار چقد طول میکشه و چند تا ظرف میشوره؟ مثلا یه وعده ظرفا ...

هزینه قرص من دو ماه پیش تقریبا خریدم با نمک و یه بسته پودر جرمگیر شد ۲ و۲۰۰

"و فراموشی کیمیاست...🦋"
اره چه ربطی داره؟‌کم باشه یا زیاد روشن میکنم.مثلا الان حدثله نداشتم ظرفای شامم ۴ تا بشقاب و ۸ تا لیو ...

آخه میگن چون آب وبرق زیاد مصرف میکنن اگه زیاد پر نباشه نمیصرفه زن دایی من داره ولی طرفاش کم باشه با دست میشوره میگه نمیصرفه مصرف اب وبرقش بالاست