ماهین۱ مدیر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5504 عنوان اونایی که ظرفشویی دارین | مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 72 پست وقتی تموم شد بلافاصله باز میکنین درشو؟ و اینکه ظرفاتون کاملا خشک میشن؟ چرا مال من ظرفام خیس میمونن 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖 1404/08/12 | 23:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تاتالو عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 5066 من همه چی میشورم باهاش.اره راضیم.فقط مال من وقتی درشو باز میکنم هنوز خیسن ظرفا مثلا ۱۰ دقیقه بعد خشک ... میگم بعد باید کانلا پرشه منطورم اینه که شما طرفاتون کم باشه هم میشوری باهاش
feragola1 عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 1599 بچه ها راسته ک ظرفشویی باید هفته ای حداقل یکبار ازش استفاده بشه وگرنه نمکش بهم میچسبه و دستگاه خراب ... اره منم شنیدم میپوسه ماشین بخاطر نمک و جلا دهنده
سفیدبرفیk عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 7111 بعضی برندها هست سنگ خاصی اگه اشتباه نکنم داره الان اسمشو خاطرم نیست و سیستمش جوریه کامل خشک میکنه ولی خیلی مهم نیست شمام درشو باز بذار خشک میشه.من شده اخرشب زدم تاصبحم مونده صبح درشو باز کردم مسئله ای نداره
ماهین۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5504 بچه ها راسته ک ظرفشویی باید هفته ای حداقل یکبار ازش استفاده بشه وگرنه نمکش بهم میچسبه و دستگاه خراب ... اره منم شنیدم.من که زیاد استفاده میکنم 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
فقط_الله_کافیست عضویت: 1404/01/25 تعداد پست: 2542 بچها چند تا سوال راجع به ظرفشویییک اینکه هر بار چقد طول میکشه و چند تا ظرف میشوره؟ مثلا یه وعده ظرفای چند نفرو؟دو اینکه قابلمه ای که ته دیگ و اینا نداشته باشه میشوره؟سه اینکه هزینه قرص یا مایعی که توش میریزن چنده؟ممنون ۱۴۰۴/۷/۲۵
سفیدبرفیk عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 7111 خب باید حالت خشک کنشو فعال کنیمن ظرفشویی دارم اصلا استفاده نمیکنم🤦🏻♀️ تو بعضی برنامه خشک کن به طور اتوماتیک فعاله فقط میوه شور و یکی دوتا برنامش نداره
ماهین۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5504 توی نیم ساعت خشک کن نداره و ظرفا خیسن، ولی بقیه تایم ها خشک میشن ظرفا اهان اره تو نیم ساعت همیشه خیس میمونه و زیادم اب میشینه روشون.ولی مثلا میزارم رو دو ساعت بازم کامل خشکه خشک نیست .مال شما کاملا خشک میشن ظرفها؟ 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
ماهین۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5504 میگم بعد باید کانلا پرشه منطورم اینه که شما طرفاتون کم باشه هم میشوری باهاش اره چه ربطی داره؟کم باشه یا زیاد روشن میکنم.مثلا الان حدثله نداشتم ظرفای شامم ۴ تا بشقاب و ۸ تا لیوان بود با چند تا قاشق و یه قابلمه.روشن کردم 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
feragola1 عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 1599 اهان اره تو نیم ساعت همیشه خیس میمونه و زیادم اب میشینه روشون.ولی مثلا میزارم رو دو ساعت بازم کامل خ ... اره برای ما کامل خشک هستن وقتی درش رو باز میکنم، برای ماهم پاکشوماس
یه_نیمچه_نقاش عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 4288 کدوم دکمه رو بزنم؟چرا استفاده نمیکنی؟ خیلی خوبه که.من تقریبا هفته ای ۳ روز رو حتما روشن میکنم رو صفحه نمایشگر عکس مربع رو دوبار ک بزنی روش حالت خشک کن فعال میشه مال منم پاکشوماسما دو نفریم خیلی ظرف کم کثیف میشه ارزش نداره روشن کنم اخه اونم با اون قیمت بالای قرص ماشین "و فراموشی کیمیاست...🦋"
feragola1 عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 1599 میگم بعد باید کانلا پرشه منطورم اینه که شما طرفاتون کم باشه هم میشوری باهاش من کامل پر میشه روشن میکنم، البته نصف هم باشه میشه روشن کرد
یه_نیمچه_نقاش عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 4288 بچها چند تا سوال راجع به ظرفشویییک اینکه هر بار چقد طول میکشه و چند تا ظرف میشوره؟ مثلا یه وعده ظرفا ... هزینه قرص من دو ماه پیش تقریبا خریدم با نمک و یه بسته پودر جرمگیر شد ۲ و۲۰۰ "و فراموشی کیمیاست...🦋"
تاتالو عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 5066 اره چه ربطی داره؟کم باشه یا زیاد روشن میکنم.مثلا الان حدثله نداشتم ظرفای شامم ۴ تا بشقاب و ۸ تا لیو ... آخه میگن چون آب وبرق زیاد مصرف میکنن اگه زیاد پر نباشه نمیصرفه زن دایی من داره ولی طرفاش کم باشه با دست میشوره میگه نمیصرفه مصرف اب وبرقش بالاست
یه_نیمچه_نقاش عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 4288 آخه میگن چون آب وبرق زیاد مصرف میکنن اگه زیاد پر نباشه نمیصرفه زن دایی من داره ولی طرفاش کم باشه با ... ما آخر نفهمیدم مصرف آبش بالاس یا پایین "و فراموشی کیمیاست...🦋"
تاتالو عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 5066 ما آخر نفهمیدم مصرف آبش بالاس یا پایین والله من که شنیدم بالاست