ماهین۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5473 عنوان اونایی که ظرفشویی دارین 901 بازدید | 72 پست وقتی تموم شد بلافاصله باز میکنین درشو؟ و اینکه ظرفاتون کاملا خشک میشن؟ چرا مال من ظرفام خیس میمونن 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖 1404/08/12 | 23:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 15940 درشو بلافاصله وا کن یکم بعد کاملا خشک میشن یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
یه_نیمچه_نقاش عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 4288 خب باید حالت خشک کنشو فعال کنیمن ظرفشویی دارم اصلا استفاده نمیکنم🤦🏻♀️ "و فراموشی کیمیاست...🦋"
فریبا_(ماهان-مازیار) عضویت: 1390/11/17 تعداد پست: 13058 درشو باز نمیکنی از گرما بخار تولید میشه برای همین خیس می مونه فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
ماهین۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5473 درشو بلافاصله وا کن یکم بعد کاملا خشک میشن اره بعد خشک میشه ایتجوری.ولی اخه اینجا یه تاپیکی خوندم نوشته بودن مال ما کاملا خشک هست وقتی درشو باز میکنیم 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
سارااحسان عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 9423 بلافاصله باز کنم، ظرفها داغن، نمیتونم بردارم... خشک شدن ظروف بستگی به برنامه ی انتخابی شما داره (زمان و درجه حرارت)
سفیدبرفیk عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 7105 ظرفشوییت چه برندیه؟ بله بلافاصله باز میکنم البته شده مدتی مونده ولی خب تقریبا کامل خشک میکنه مگه اینکه ظرفی بدجا قرار گرفته باشه
ماهین۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5473 چند ساعتی میذاری؟ بستگی داره مثلا ظرفام زیاد کثیف نباشن و کم باشن رو نیم ساعت.اگه زباد باشه ظرفام و روغنی باشه رو یک و نیم تا دوساعت 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
ماهین۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5473 ظرفشوییت چه برندیه؟ بله بلافاصله باز میکنم البته شده مدتی مونده ولی خب تقریبا کامل خشک میکنه مگه این ... پاکشوما 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
یه_نیمچه_نقاش عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 4288 بچه ها راسته ک ظرفشویی باید هفته ای حداقل یکبار ازش استفاده بشه وگرنه نمکش بهم میچسبه و دستگاه خراب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟ "و فراموشی کیمیاست...🦋"
ماهین۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5473 شما راضی هستید؟؟؟ قابلمه هارم باهاش میشوری من همه چی میشورم باهاش.اره راضیم.فقط مال من وقتی درشو باز میکنم هنوز خیسن ظرفا مثلا ۱۰ دقیقه بعد خشک میشن. 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
feragola1 عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 1599 بستگی داره مثلا ظرفام زیاد کثیف نباشن و کم باشن رو نیم ساعت.اگه زباد باشه ظرفام و روغنی باشه رو یک و ... توی نیم ساعت خشک کن نداره و ظرفا خیسن، ولی بقیه تایم ها خشک میشن ظرفا
ماهین۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5473 خب باید حالت خشک کنشو فعال کنیمن ظرفشویی دارم اصلا استفاده نمیکنم🤦🏻♀️ کدوم دکمه رو بزنم؟چرا استفاده نمیکنی؟ خیلی خوبه که.من تقریبا هفته ای ۳ روز رو حتما روشن میکنم 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖