2777
2789
عنوان

اونایی که ظرفشویی دارین

901 بازدید | 72 پست

وقتی تموم شد بلافاصله باز میکنین درشو؟ 

و اینکه ظرفاتون کاملا خشک میشن؟ 

چرا مال من ظرفام خیس میمونن

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درشو باز نمیکنی از گرما بخار تولید میشه برای همین خیس می مونه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

درشو بلافاصله وا کن یکم بعد کاملا خشک میشن

اره بعد خشک میشه ایتجوری.

ولی اخه اینجا یه تاپیکی خوندم نوشته بودن مال ما کاملا خشک هست وقتی درشو باز میکنیم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

چند ساعتی میذاری؟

بستگی داره مثلا ظرفام زیاد کثیف نباشن و کم باشن رو نیم ساعت.اگه زباد باشه ظرفام و روغنی باشه رو یک و نیم تا دوساعت

ظرفشوییت چه برندیه؟ بله بلافاصله باز میکنم البته شده مدتی مونده ولی خب تقریبا کامل خشک میکنه مگه این ...

پاکشوما

شما راضی هستید؟؟؟ قابلمه هارم باهاش میشوری

من همه چی میشورم باهاش.اره راضیم.

فقط مال من وقتی درشو باز میکنم هنوز خیسن ظرفا مثلا ۱۰ دقیقه بعد خشک میشن.

بستگی داره مثلا ظرفام زیاد کثیف نباشن و کم باشن رو نیم ساعت.اگه زباد باشه ظرفام و روغنی باشه رو یک و ...

توی نیم ساعت خشک کن نداره و ظرفا خیسن، ولی بقیه تایم ها خشک میشن ظرفا

خب باید حالت خشک کنشو فعال کنیمن ظرفشویی دارم اصلا استفاده نمیکنم🤦🏻‍♀️

کدوم دکمه رو بزنم؟

چرا استفاده نمیکنی؟ خیلی خوبه که.من تقریبا هفته ای ۳ روز رو حتما روشن میکنم