2777
2789
عنوان

اونایی که ظرفشویی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خاک عالم من اصلا استفاده ندارم چیکار کنم

حتی میگن ظرف هم نداری هفته ای بکبار خالی روشنش کن.به مرور نمک ته نشین میشه و زیرشو سوراخ میکنه.

روشن کن دختر چند بار روشن کنی دیگه تنبلیت میشه با دست بشوری همه چیو پرت میکنی توش😆

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

حتی میگن ظرف هم نداری هفته ای بکبار خالی روشنش کن.به مرور نمک ته نشین میشه و زیرشو سوراخ میکنه.روشن ...

اره یه چندباری خالی روشنش کردم ولی تقریبا دو هفته یکبار

میدونی بلد نیستم ظرفارک چجوری داخلش بچینم و چی رو کجا بزارم🤦🏻‍♀️

"و فراموشی کیمیاست...🦋"
اره یه چندباری خالی روشنش کردم ولی تقریبا دو هفته یکبارمیدونی بلد نیستم ظرفارک چجوری داخلش بچینم و چ ...

خیلی راحته چند بار بچینی دستت میاد.

سخت نگیر. لیوانا ردیف وسط و رو به پایین.

بشقابا که پاینن میچینی ردیف داره.

قاشق و چنگال هم که ردیف بالا.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

خیلی راحته چند بار بچینی دستت میاد.سخت نگیر. لیوانا ردیف وسط و رو به پایین.بشقابا که پاینن میچینی رد ...

فردا حتما روشنش میکنم و استفاده میکنم

نهایت یکبار گند میزنم ولی یاد میگیرم😑

"و فراموشی کیمیاست...🦋"