2777
2789
عنوان

اونایی که ظرفشویی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 72 پست
بچها چند تا سوال راجع به ظرفشویییک اینکه هر بار چقد طول میکشه و چند تا ظرف میشوره؟ مثلا یه وعده ظرفا ...

خب زمانش رو خودت انتخاب میکنی از ۱۵ دقیقه هست تا سه و نیم ساعت بستگی به ظرفات داره که زیاد کثیف باشن یا نه.

اینکه چند تا ظرف میشوره مال من ۱۶ نفره اس .

ولی خب بالاتر هم گفتم شده با چند تا بشقاب و لبوان و چند تا قاشق هم روشن کردم.فرقی نداره میشوره دیگه.

در موردقرص هم من برای استفاده روزانه ژل پریل میریزم که ۶۰۰ گرفتم و چند ماهههنوز تموم نشده.

برای وفتی که مهمون دارم و طرفا زبادن و روغنی قرص فینیش میزارم.

جلا هیچوقت نمیریزم چون ماشین قبلیمو جلا پوسوند.فقط نمک به موقع میریزم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره برای ما کامل خشک هستن وقتی درش رو باز میکنم، برای ماهم پاکشوماس

جلا ریختی شما؟‌من جلا نمیریزم.چون‌ماشین قبلیم جایی که جلا میریختم پوسید و خراب شد.دیگه نمیریزم واسه این.

شما چه قرص یا ژلی استفاده مبکنین؟

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

رو صفحه نمایشگر عکس مربع رو دوبار ک بزنی روش حالت خشک کن فعال میشه مال منم پاکشوماسما دو نفریم خیلی ...

ژل پریل بخر.خیلی به صرفس.کم بریز بزاربشوره

رو صفحه نمایشگر عکس مربع رو دوبار ک بزنی روش حالت خشک کن فعال میشه مال منم پاکشوماسما دو نفریم خیلی ...

مربع پیدا نکردم🫤

ژل پریل بخر.خیلی به صرفس.کم بریز بزاربشوره

اونی ک اومد ماشینو برامون نصب کرد انقدر گفت قرص و ژل ایرانی استفاده نکنید ک دستگاهو خراب میکنه و فلان ک بیسار ترسوند مارو 

"و فراموشی کیمیاست...🦋"
ما آخر نفهمیدم مصرف آبش بالاس یا پایین

پایینه

اره اره پیدا کردم.مرسی😄

فقط چقدر زمانشو بالا میبره بخار.

اینبار با اون‌امتحانش میکنم.تا حالا اونو نزده بودم ‍🤷

عکس برات فرستادم نوشت به زودی منتشر میشه ک بدونی کدوم گزینس

مرسی عزیزم.دستت درد نکنه.

اره پیداش کردم.باور کن چند ساله اونو نزده بودم نمیدونستم چیه اصلا😆

اونی ک اومد ماشینو برامون نصب کرد انقدر گفت قرص و ژل ایرانی استفاده نکنید ک دستگاهو خراب میکنه و فلا ...

نه بابا اصلا نترس من چند سالهاستفاده میکنم اتفاقا بهترم هستن.خاهرمم که خیلی زودتر از من خریده اونم همیشه استفاده میکنه هیچیش نشده