2777
2789

سلام بچه ها من روزی یک ساعت پیاده روی و نیم ساعت هم ورزش میکنم از طرفی رژیم فستینگ 14/10 هم گرفتم ،میگن واسه اینکه استپ نشه وزنم باید روزی 1000 کالری یا بیشتر بخورم من همش روزی 500 خورده ای میخورم که اینجوریه مثلا صبح بعد ساعت 10 کمی پنیر و خیار گوجه میخورم ظهر هم 7 قاشق برنج 3 قاشق خورشت میان وعده هم اگه بتونم یه میوه میخورم و واسه شام هم 5 قاشق برنج دو قاشق خورشت بعد دیگه از 8 دیگه هیچی نمی‌خورم تا فرداش ، واقعا نه همیشه سبزیجات هست نه همیشه مرغ هست نه تخم مرغ نه خیار گوجه نه همیشه میوه پس چی باید بخورم واقعا من خیلی دارم تلاش میکنم که وزنم کم بشه اما باید چیکار کنم لطفاً یکی راهنمایی کنه😢

تو تنها دلیل ادامه دادن این دختری :) sh💍❤️

اولا که سعی کن سالم خوری کنی و قند و شکر و شکلات و کیک و نوشابه و ... رو حذف کنی بعدم هر روز روتین ورزشی داشته باشی ، اگه می تونی روزه بگیر تا در طول روز چیزی نخوری و ریزه خواری نداشته باشی بعدم شبا بعد اذان غذا های کم کالری و میوه و سبزیجات و آب فراوون بخور که دچار یبوست نشی قرص های ویتامین هم فراموشت نشه ، من اینجوری تو دوماه 4کیلو کم کردم البته مستمر روزه نمی گرفتم هفته ای 3 روز بقیه روزا تا ظهر فست بودم

اولا که سعی کن سالم خوری کنی و قند و شکر و شکلات و کیک و نوشابه و ... رو حذف کنی بعدم هر روز روتین و ...

من اصلا نمی‌خورم قند و شکر و یا هله هوله روزه اونجوری که نصف بلند بشم چیزی بخورم رو نمیتونم چون اهل خواندن نماز نیستم ولی فستینگ رو میتونم میوه هم سعی میکنم روزی یه دونه بخورم ولی اصلا به 1000 کالری نمیرسع😢

تو تنها دلیل ادامه دادن این دختری :) sh💍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا نمی‌خورم قند و شکر و یا هله هوله روزه اونجوری که نصف بلند بشم چیزی بخورم رو نمیتونم چون اهل ...

من روزایی که روزه میگیرم سحر بیدار نمیشم و فقط با افطار تا روز بعد سر می کنم نهایتا آخر شب یه چی می خورم و البته نمازم نمی خوندم این جوری فقط می تونم وزن کم کنم چون عاشق ریزه خواری هستم  راستی روزی یه ساعت هم حلقه میزدم کمرو فوق‌العاده باریک می کنه