2777
2789

ک من همه بحث ها رو میتونم ب خوبی مدیریت کنم و مرکز آرامش خانوادم

ک من همیشه سفیر صلحم و اجازه نمیدم بحثی شکل بگیره و ب سرعت ب بهترین شکل ممکن مدیریت میکنم تا دلخوری پیش نیاد تا قهر نکنیم تا کینه شکل نگیره

من خیلی دوس دارم در آینده چنین همسری باشم

و هر روز دوس دارم اینا رو بشنوم

دوس دارم قدرت من این باشه تو زندگی

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی بود اینارو ب ما میگف کلا تو روحیش مدیریت بوداما این ادما غدن اکثرادهن منو سرویس کرد طرف

ینی شما مدیریت میکردید و اون از شما تعریف میکرد

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

من کلا برعکس توام همیشه دعوا درست میکنم 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

امضات برام جالب بود حقانی جای خیلی خاصی نیست خاطره ی خوب یا مثلا روزای خوبی تو اون لوکیشن داشتی احیانا

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

ایشالا ازدواج که کردی میبینی دعوا جزو ضروریات زندگیه‌.این مدام مدیریت کردن اگه فقط از یه سمت باشه کم ...

مثلا شده همسرت بره بیرون با یکی دعواش بشه

میزازی بزنه تا کینه نگیره یا مدیریت میکنی؟