2777
2789
خونه و ماشین به نامش بوده زور داره همه رو بدی به به ندید پدید.من احساس میکنم خود کشیش بیشتر بخاطر دع ...

خب نده میتونه بزنه به نام مامانش یا باباش 

وا 

اینهمه مرد هستن مهریه نمیدن راحت دور میزنن 

ینی این نمیتونست اینجوری کنه؟! 

تازه تو عقد مهریه نصف میشه کامل نیست 

بعدم من قبلا شاید یکی که خودکشی می‌کرد اینجوری 

میگفتم ولی بعدش خودم یچیزایی تو زندگی دیدم که 

با همه وجود فهمیدم کسیکه اینجوری میکنه آدم بی 

نهایت ضعیفیه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نده میتونه بزنه به نام مامانش یا باباش وا اینهمه مرد هستن مهریه نمیدن راحت دور میزنن ینی این نمیت ...

شاید این پسر چیزایی که شما دیدی رو ندیده.از جون آذم عزیز تر چی هست؟حتما به بن بست رسیده دیگه که قید جونش رو زده

اگه دندون رو جیگر می‌ذاشت با موقعیتی که پسره داشت مطمئنم شاسی بلند هم می‌خرید یکی دو سال دیگه 🥹

ای بابا

بنده خدا

روحش شاد

چطوری خودکشی کرده ؟

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

ببخشید اما اون آقا خودش مشکل روحی داشته اینکه حالا همسرآدم خواسته هاش نامعقوله به هیچوجه دلیل برخودکشی نمیشه اون آقا یا پذست تربیت نشده وروش حل مسئله رابلدنبوده یا دارای مشکلات روحی بوده که دست به این اقدام زده 

مگه نه ماهاهم توزندگی هامون مشکلات شایدخیلی بررگترازاینو پشت سرگذاشتیم اما یکبارم به خودکشی فکر نکردیم....

انشاءالله خدارحمتش کنه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

دیگه تونستن چجوریه؟طرف هم خونه داشته هم ماشین هم شغل رسمی با در آمد صد تومن .دختره خودش چی داشت؟وقتی ...

خب دیگه دختره به آرزوش رسید. چون این پسره رو نمی‌خواسته پولش رو می‌خواسته. الان هم به جای مهریه خونه و ماشین پسره بهش میرسه. گمونم حقوقش رو هم بهش میدن. 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

شاید این پسر چیزایی که شما دیدی رو ندیده.از جون آذم عزیز تر چی هست؟حتما به بن بست رسیده دیگه که قید ...

برای همین میگم آدم ضعیفی بوده و ترسو 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

دیگه حتما مشکل روانی شده همون حالا فشارم ک روش بوده بیشتر خودشو نشون داده 

شکر خدا پدرم هزار پله از شوهرم بالاتره و خیلی کمکمون کردن و همچنان بهمون میرسن با این وجود توقعات زیادی از شوهرم دارم اونم تلاششو بیشتر می‌کنه مساوی پیشرفت بیشتر تو زندگی زن چیزی نخواد یا کم بخواد پیشرفتم تو زندگی اتفاق نمیوفته

اسی قرار نیست هرچیزی ک میگن رو باور کنی

از کجا معلوم ک دختره با خانواده ی پسره مشکل نداشت اونام همچین حرفی زدن 

ب نظرم واقعی نیست شاید دختره بخاطر پیشرفتشون همچین پیشنهادی داده و خوانواده ی پسره همینو کوه کردن

باور نکن وقتی میان همچین پشت دختره بد میگن بدون ی خبرایی بوده ک شما بیخبرید

اره همش در حال اینن که خودشونو قایم کنن بلکه کسی نفهمه اون پشت مشتا چه خبرهبرعکسش ادم اصیل از بس خود ...

فقط وسط میخوان باکلاس بودنشون رو به رخ بکشن که چقدر خوبن چقدر بروزن 

فکرنکنم پسرنرمال سر همچین چیزی خودکشی کنه!یا کلا داستانت دروغه یا اونا ماجرای دیگه داشتن و با این حر ...

خب فشار آورده به پسر مردم تحقیر کرده اونم افسرده شده خودکشی تمام شما چرا فکر اون عقده ای هستی؟

من با تو حرف نزدم اگه هم چرت گفتم به تو ربطی نداره

منم برای بقیه نوشتم

نه تو به خصوص 

اصلا تو رو نمی شناسم که خصومتی باهات داشته باشم یا نداشته باشم 

برای اون مدل طرز تفکر گفتم که فقط مختص به تو نیست و خیلی خواننده ها درگیرش هستند، همین

اسی قرار نیست هرچیزی ک میگن رو باور کنیاز کجا معلوم ک دختره با خانواده ی پسره مشکل نداشت اونام همچین ...

شبی که اون پسر خود کشی کرده دعوا داشتن و همسایه ها شنیدن سر چی بوده.ادم یه شبه نمیتونه پیشرفت کنه اونم پسر کم سن