2777
2789
والا هرجور حساب کنی اینکه پسره به خاطر خواسته های اونا زده خودشو کشته اصلا منطقی نیست مقصر کاملا خود ...

طلاق هم میداد باید کلی مهریه میداد.ما از جزییات خبر نداریم ولی حتما صبرش لبریز شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوری هم رفتار میکنن انگار جد و آباد باکلاسن و پولدار...گشنه ان چنین آدمایی

اره همش در حال اینن که خودشونو قایم کنن بلکه کسی نفهمه اون پشت مشتا چه خبره

برعکسش ادم اصیل از بس خودشونن ادم از عیباشونم خوشش میاد

فکرنکنم پسرنرمال سر همچین چیزی خودکشی کنه!یا کلا داستانت دروغه یا اونا ماجرای دیگه داشتن و با این حر ...

دقیقا میخوان افتضاحی که پسرشون بالا اورده و خودش رو کشته بندازن گردن عروس که اره خاسته فلان داشته پسره یعنی اونقدر بیعرضه بوده میگفت ندارم یا طلاق میداده مگه بچه دوساله بوده خودکشی کنه خواهشا هرچیزی که میشنوین رو باورنکنین و الکی نشر ندین 

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
عقد کرده بودن

نه ماشین و... رو میگم

نمیگرفت میخواستن چی کار کنن‌؟

مرد که نباید انقد لوس و ضعیف باشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

پسری ک نمیتونه چراذازدواج میکنه

دیگه تونستن چجوریه؟طرف هم خونه داشته هم ماشین هم شغل رسمی با در آمد صد تومن .دختره خودش چی داشت؟وقتی باباش هیچی ندارم غلط می‌کنه به زور از پسر مردم شناسی بلند و جواهر میخواد اونم بعد از عقد

پسره اشتباه کرد خودشو خانوادشو بدبخت کرد باید دختررو مثل یتیکه آشغال از زندگیش مینداخت بیرون.... این ...

بخدا اعلامیش رو دیدم اینقدر حالم بده.منم گفتم باید مثل سگ ولش میکرد با عقده خاش تو خونه ی باباش سر کنه.حیف اون پسر 

نه ماشین و... رو میگمنمیگرفت میخواستن چی کار کنن‌؟مرد که نباید انقد لوس و ضعیف باشه

فقط ماشین نبوده.این مدت خیلی بدهی گذاشته رو دستش فشار زیادی بهش آورده.خواستگاری تو تالار تولد تو تالار عقد تو تالار و خیلی خرج های مسخره ی دیگه.پسره هر بار تحمل می‌کرده آخرش زده به سیم آخر🥹