2777
2789

بچه ها من تو اموزشگاه زبان تدریس میکنم امروز قرار بود برا اولین بار برا افراد بالای18 سال تدریس داشته باشم بعد خیلی استرس داسشتم نامزدمم میدونست 

بعد که فتم کلاس دیدم اونم بین بچه هاست 

بعد گوگولی برگشته میگه خانم معلم من دفتر نیاوردم یه برگه به من میدین 

منم که پشمام ریخته بود 

بعدش داشتم قسمت مجهول کردن جملع رو میگفتم نمیفهمیدن  منم گفتم عزیزان تمرکز کنین دیگه چرا نمیفهمین 

اینو رو دفتر نوشته کوکو کنید بزارم

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>> یکی از بچه های اینجا دوستم بود کاربریش تعلیق شد من اجازه دادم با شمارهه من بیاد تا وقتی که مال خودش برگرده بعدشم خودم علاقه مند شدم و اومدم تاپیک های اول مال اونه اگه اینجا یه کسی پریده ناراحت شدید ببخشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آن کاربر مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با کوکو و بز بز پی عکسی نمیگردم

چه بانمک عزیزم گذاشتم الان تایید میشه

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>> یکی از بچه های اینجا دوستم بود کاربریش تعلیق شد من اجازه دادم با شمارهه من بیاد تا وقتی که مال خودش برگرده بعدشم خودم علاقه مند شدم و اومدم تاپیک های اول مال اونه اگه اینجا یه کسی پریده ناراحت شدید ببخشید

کوکو😁

گذاشتم الان اومد لایک میکنم

چی میگی

چه بد اخلاق 

فرمودم نامزدم اومده تو کلاسم ثبت نام کرده