2777
2789
دوستانی ک میگن طلاق میداد لابد بنده خدا توانایی دادن مهریه رو نداشتهخدا از اون دختر و خانواده اش نگذ ...

اگه نداشت میتونست به دادگاه اعلام کنه و نهایت ازش ۱۴ تا میگرفتن اونم قسطی مثلا ۹ ماهی یک سکه لطفا مارو خنگ و بی سواد حساب نکنین با داستان های دروغ

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

عزیزم زیره 20 که نبوده مگه اینکه باهاش مثل بچه رفتار کرده باشن که تا اون سن بزرگ نشده باشه سکه ها رم ...

خونه و ماشین به نامش بوده زور داره همه رو بدی به به ندید پدید.من احساس میکنم خود کشیش بیشتر بخاطر دعوای اون شب بوده و احساس کرده به بن‌بست رسیده .نمی‌دونم با خودش چی فکر کرده که این کارو کرده ولی قطعاکارد به استخوان رسیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نداشت میتونست به دادگاه اعلام کنه و نهایت ازش ۱۴ تا میگرفتن اونم قسطی مثلا ۹ ماهی یک سکه لطفا ما ...

خونه و ماشین داشته .زور داره کل زندگیتو بدی به یه لاشی ببره .هر چند تحت هر شرایطی نباید خودکشی میکرد

خونه و ماشین داشته .زور داره کل زندگیتو بدی به یه لاشی ببره .هر چند تحت هر شرایطی نباید خودکشی میکرد

یه چیزی خدا داده به اسم عقل و منطق که این اقا پسر بلد نبوده ازش استفاده کنه کسی که همچین شخصیت ضغیف و توسری خوری داره در نهایت این دختره کلاه سرش نمیداشت یکی دیگه بهش ضربه میزد بارم زرتی میخواست خودکشی کنه. ایشون مشخصه از قبل بیماری روحی روانی داشته وگرنه مردم بدهی های بدتر از این بالا میارن خیلی ها داغ بچه و عزیزاشون رو میبین ولی بازم خودکشی نمیکنن

یه چیزی خدا داده به اسم عقل و منطق که این اقا پسر بلد نبوده ازش استفاده کنه کسی که همچین شخصیت ضغیف ...

این دختر از اول که نیومده بگه من عقده به شاسی بلند و جواهر دارم.پسره شرایطش رو گفته اونم بله داده.اون شب دعوای شدیدی داشتن با خانواده ی نامزدش خدا می‌دونه چی بهش گفتن که تحت فشار بوده قرص خورده.طرف با هزار امید و آرزو ازدواج می‌کنه به نظرتون حقشه یه دختر بیاد همچین بلایی سرش بیاره؟

قبول دارم

یه سریا ازدواج رو فقط راه برای تخلیه کمبود میبینن

البته بازم به نظرم خود خانواده ی پسر باید حواسشون جمع بود

مدت آشنایی رو بیشتر میکردن و با هم کفو خودشون ازدواج میکردن

اگه نداشت میتونست به دادگاه اعلام کنه و نهایت ازش ۱۴ تا میگرفتن اونم قسطی مثلا ۹ ماهی یک سکه لطفا ما ...

پسرای مردم بازیچه ی دخترای لاشی و ندید بدید و عقده ای نیستن ک تو‌اوج جوونی درگیر مهریه و گرو کشی باشن 

نمی گم خودکشیش کاری درستی بوده ولی میگم صد در صد دختره مقصره هرکی بگه ن خودش از همین دست دختراس

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

پسرای مردم بازیچه ی دخترای لاشی و ندید بدید و عقده ای نیستن ک تو‌اوج جوونی درگیر مهریه و گرو کشی باش ...

ادمی که اینقدر ضعیفه پس فردا تو جامعه هزار بلا سرش میومد بدتر از این به هر حال خودشو میکشت انگار دنبال بهونه بوده واسه خودکشی دختره فقط وسیله بوده 

این دختر از اول که نیومده بگه من عقده به شاسی بلند و جواهر دارم.پسره شرایطش رو گفته اونم بله داده.او ...

مگه پسر یتیم بوده؟ ننه بابا بالا سرس نبوده برن تحقیق و برسی؟ شما یه ماشین بخوای بخری هزار جا پرس و جو و برسی میکنی دوما بله منم مادرشوهرم بعد عقد گفت فلان چیز و کوفت بخر رو جهیزیه ولی ادم هر چی بهش گفتن که نمیگه چشم!!! مشکل من با امثال شما اینه حماقت اون پسر و خانوادش رو انداختین گردن دختره درسته دختره عقده ای بوده ولی خودشون خواستن حرفش رو گوش کنن بقول شما زیر بار بدهی برن حالا هم باید جور اشتباهشون رو بکشن

مگه پسر یتیم بوده؟ ننه بابا بالا سرس نبوده برن تحقیق و برسی؟ شما یه ماشین بخوای بخری هزار جا پرس و ج ...

مگه تمام خانم هایی که اینجا تاپیک میزنن میگن همسرشون اولش خوب بود بعد ازدواج گندش در اومد یتیم بودن؟اون دختر مورد اخلاقی نداشته تو پرس و جو هم معلوم نمیشه آدم بعدا قراره عین مار پوست بندازه و صد تا ایراد بگیره.رفتن خواستگاری و شرایط پسر روفتن اونا هم قبول کردن و دختر دادن .پسره اول زندگیش بوده خواسته چیزی برا همسرش کم نذاره بدبخت رفته قرض کرده که زنش راضی باشه .زنه خیلی بی شرف بوده که بعد این همه بدهی که گذاشته رو دستش ماشین خارجی خواسته 

نمی‌دونم.خانواده ی پسر اجازه ندادن بیان خاکسپاری

عجب

نمیدونم چی بگم

نمونه بارز یه ادم گشنه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨