2777
2789
دیگه حتما مشکل روانی شده همون حالا فشارم ک روش بوده بیشتر خودشو نشون داده شکر خدا پدرم هزار پله از ش ...

مشکل روانی چرا داشته باشه؟پسره تو بهترین خانواده بزرگ شده همه میشناسنشون.خونه برای ساختن ماشین خریده دختری که خواسته رو براش گرفتن.طرف انتظار داشته پسر مردم یه شبه همه ی عقده هاشو خالی کنه.پیشرفت کردن اینطوریه که شما به روز به همسرت مهلت بدی شاسی بلند بخره و خونشون بفروشه بره بالا سهر؟اون دختر اگه عرضه داشت خودش و اهل زندگی بود صبر میکرد شوهرش کم کم براش همه چی بخره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اما اون آقا خودش مشکل روحی داشته اینکه حالا همسرآدم خواسته هاش نامعقوله به هیچوجه دلیل برخودک ...

ظرفیت هر کسی متفاوتی.ازدواج مهم ترین تصمیم زندگی آدمه.وقتی آدم با هزار امید و آرزو خونه می سازه و ماشین میخره و زن میگیره اول جوونیش بعد تهش متوجه میشه طرفش لاشی بوده نه پول داره طلاقش بده نه می‌تونه باهاش زندگی کنه تهش میشه همین

همچین دختر هایی بوی تعفن میدن

کثافت محضن. حتی اگه این دختره به جای پسره مرده بود پدر و مادر دختره طلبکار مهریه اش میشدن. چون همچین دخترایی تو خونواده های کثیف به دنیا اومدن

منم برای بقیه نوشتمنه تو به خصوص اصلا تو رو نمی شناسم که خصومتی باهات داشته باشم یا نداشته باشم برای ...

کلی میگفتی 

نه اینکه با لحن بی ادبانه بگی چرت گفتی  و روی کامنت من ریپلای کنی

کثافت محضن. حتی اگه این دختره به جای پسره مرده بود پدر و مادر دختره طلبکار مهریه اش میشدن. چون همچین ...

دقیقا.جالبه اینجا هم به سری ها طرف دختره هستن و معتقدن کار خوبی کرده 

قرص خورده

عزززززیزم

خدایش بیامرزد

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
دقیقا.جالبه اینجا هم به سری ها طرف دختره هستن و معتقدن کار خوبی کرده

عزیزم .چون کافر همه را به کیش خود پندارد. خودشون اینجورن یعنی ازدواج رو برابر تلکه کردن میدونن و به دید معامله بهش نگاه میکنن.