یه نگاه به خونه و زندگی خودتون بندازین .ببینید باباتون چه ماشینی سوار میشه حد اقل یه پله بالاترش رو از پسر مردم انتظار داشته باشین
عموی دوستم طفلک رفته دختری رو عقد کرده اولش گفتن چیز خاصی نمیخوایم و مبارکه و فلان بعد عقد دو متر زبون در آوردن که ماشین شاسی بلند میخوام(باباش پیکان داره)و خونه ی فلان میخوام و سرویس جواهر و ..پسره رفته خودکشی کرده .این داغ رو پدر مادرش چطور فراموش کنن؟😭😭😭
پسره اشتباه کرد خودشو خانوادشو بدبخت کرد باید دختررو مثل یتیکه آشغال از زندگیش مینداخت بیرون.... این ...
مثل زن داداش من
خدارو ناخوش نره ،توی دخمه زندگی میکرد
دستشوییشون انقد کوچیک بود نمیتونستی بشینی توی روستاهای اطراف تهران
الان با داداشم رفتن میشه گفت جای نسبتا خوب زندگی کردن حالا دیگه پایین شهر نمیاد حتی سمت عبدل اباد
خدا خرشو شناخته بهش شاخ نداده
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨
یه دردها و ناراحتی هایی از خونه پدریش داشته،غم های قبلش تلنبار شده و اینجا سر باز کرده وگرنه صرفا به ...
بابا همسایه ها شنیدن دعوای شدیدی با خانواده به همسرش داشته و ...طرف خانوادش شهره ی شهرن همه میدونن چقدر خوبن.بهترین شغل داشته باش براش خونه خریده ماشین خریده تک پسر بوده
نمیدونم چرا این بلا رو سر خودش آورده.شنیدم دعوای شدیدی داشتن سر این قضیه
الان دختره چه غلطی میکنه نامزدش فوت شده ؟
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨
عزیزم اون پدر و مادر خودشون پسره ضعیفی تربیت کردن به دختره چه ربطی داره خیلیا هر حرفی ممکنه بزنن اصل ...
بدهی زیادی بالا آورده بود سر مراسم های الکی و ...کلی چیزای دیگه ازش خواسته بود نمیتوانسته بخره طلاق هم میداد با این وضعیت سکه باز نمیتونست .سنش کم بوده تحملش در همین حد بوده.ین پایین ازدواج کردن این بدی ها رو هم داره
بدهی زیادی بالا آورده بود سر مراسم های الکی و ...کلی چیزای دیگه ازش خواسته بود نمیتوانسته بخره طلاق ...
عزیزم زیره 20 که نبوده
مگه اینکه باهاش مثل بچه رفتار کرده باشن که تا اون سن بزرگ نشده باشه سکه ها رم کی داده کی گرفته
بعدم نداشته باشه کلی میتونه درخواست بزنه دادگاه سالی یکی دو سال یکی براش حکم بده وقتی نداشته باشه که دادگاه بزور نمیاد لباسای تنش رو دربیاره سکه کنه بده به دختره
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕