2777
2789
عنوان

طرف نوشته پدر و مادر وظیفه دارن تا اخر عمر خرج بچه رو بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 65 پست
هیچ قانونی در این مورد وجود نداره این قواتین درون خانواده ای هستن بله یک حداقلی وجود داره که تا ۱۸ س ...

قانون وجود نداره،😂😂😂عزیزم یه دختر مجرد الان میتونه بره از باباش شکایت کنه که خرج منو نمیده و قانون براش نفقه میبره و پدر وظیفه داره هر ماه نفقه رو به دختر بده ولی یه پسر بالای ۱۸ سال نمیتونه این کار کنه چون دیگه وظیفه اون نیست پس به قول شما بی اصل نصب نیست. شاید این موضوع برای شما سخت باش قبول کردنش به هر حال عروس هستید بهتون بر خورده که وظیفه پدر شور مادر شوهر نیست خرجتونو بدن 

قانون وجود نداره،😂😂😂عزیزم یه دختر مجرد الان میتونه بره از باباش شکایت کنه که خرج منو نمیده و قانو ...

من هم عروسم هم فرزند یه خانواده و هم مادر هستم از همه جهات نگاه کردم شما معلوم نیست دلتون از کجا پر هست بله قوانین هست برای آدمای بی احساس که وظیفه انسانیشونو بلد نیستن 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خانواده همسر من ماشین آخرین مدل سوار بشه سفر خارجی بره من تو بدبختی زندگی کنم و بعد باهلشونم مه ...

شوهر شما باید عرضه داشته باشه کسی بخواد با پول ددی زندگی بسازه به درد نمیخوره

من اگه ازدواج کنم پول باباش اصلا واسم مهم نیست خودش اگه پول نداشته وعرضه نداشته کنسله 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

شوهر شما باید عرضه داشته باشه کسی بخواد با پول ددی زندگی بسازه به درد نمیخورهمن اگه ازدواج کنم پول ب ...

شوهرمم عرضه داره خداروشکر پس انداز می کنه برای آینده بچه هاش . با حمایت یه نسل قبلی نسل بعدی مجبور نیستن انقدر جون بکنن تا تو چهل سالگی بتونن از زندگی لذت ببرن چون پشتوانه نسل قبل رو دارن و برای نسل بعد پس انداز می کنن این مفهوم خانواده اصیله

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
شوهر شما باید عرضه داشته باشه کسی بخواد با پول ددی زندگی بسازه به درد نمیخورهمن اگه ازدواج کنم پول ب ...

من خودم بچگی پدر و مادرم فوت شدن با همون پشتوانه مالی نسل قبل تونستیم منو خواهرم بزرگ بشیم ولی الان که موقع باز کردن شرکت و مطب خودمونه پولی برامون نمونده اگه بود پدرم وضعمون این نبود می خوام بگم چقدر مهمه این حمایته

اینو منی دارم میگم که ۱۲ سال درس خوندم تو دانشگاه ولی الان تو چهل سالگی پول آنچنانی در نمیارم ولی اونایی که حمایت پدرشون رو دارن بیا و ببین نه اینکه مفتخر باشن ارن کار می کنن ولی همونم حمایت می خواد

چرا میگید اینکه تا 18 سالگی بچه رو تأمین کنن ، یعنی لطف کردن. مگه بچه ها خودشون خواستن به این دنیا ب ...

اشتباه خوندی

میگم تامین مخارج تا 18 سالگی وظیفه والدینه ولی بعد 18 تو همه جای دنیا دیگه اون بچه از خونواده جدا میشه و همه مخارجشم با خودشه

حالا تو ایران اگه بعد 18 همچنان خونه پدر زندگی میکنن این دیگه لطفه دیگه حداقل مخارجشون پای خودشونه

برای ازدواج هم نه خونواده دختر وظیفه ای برای جهیزیه دارن نه خونواده پسر وظیفه خونه و مراسم و جشن

خود دختر پسر باید اینا رو تهیه کنن که اگر هم باز کسی میکنه لطفه نه وظیفه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

اشتباه خوندیمیگم تامین مخارج تا 18 سالگی وظیفه والدینه ولی بعد 18 تو همه جای دنیا دیگه اون بچه از خو ...

کامنت شماست :

چه دختر چه پسر مخارجشون به صورت عقلانی تو همه جای دنیا تا 18 سالگیه

همین که تا 18 سالگی تو ایران بچه رو توخونه نگه میدارن لطف کردن دیگه مخارجشون با خودشونه باید برن خودشون کار کنن از 18 سالگی تامین کنن خودشونو

🌸 شما نوشتی : همین که تا 18 سالگی بچه رو تو خونه نگه میدارن ، لطف کردن. 

پس من برداشت اشتباه نداشتم. 

وقتی میخواهید همه جای دنیا رو مقایسه کنید ، چرا تو چیزهای دیگه مقایسه نمی‌کنید؟ 🤔

چند درصد کشورها تورم ما رو دارن؟ 

و خیلی موارد دیگه ...

مثل بعضی از مسئولین که هر چیزی به نفعشون باشه ، با کشورهای دیگه مقایسه میکنن و هر چیزی به نفعشون نباشه ، مسئله داخلی میشه ! 

البته خوبه که در هر صورت انصاف رو رعایت کنیم و حد تعادل رو نگه داریم. 

اشتباه خوندیمیگم تامین مخارج تا 18 سالگی وظیفه والدینه ولی بعد 18 تو همه جای دنیا دیگه اون بچه از خو ...

بله به نظر من اشتباهه که عروس یا داماد بعد ازدواج مدام چشمشون به پدر و مادرها باشه تا کمکشون کنن یا بخوان پدر و مادرها رو با خواسته های افراطی و خودخواهانه تحت فشار قرار بدن. 

🌸 اما تو ایران کسی که :

پشتوانه نداشته باشه ،

به جایی وصل نباشه ،

اهل یکسری چیزها نباشه ،

و ...

خودتون میدونید که کم پیش میاد به جایی برسه. 

اینجا اکثرا عروس هستن زورشون میاد چون توقع دارن خانواده داماد همه چیز بهشون بده و فکر میکنن وظیفه شو ...

همه عروس ها خودشون اول از همه دختر خانواده شون هستن ، پس دلیل نمیشه.

درواقع نظرات و سبک زندگی ها متفاوته ،

موقعیت ها و شرایط با هم فرق میکنه ، 

و ... 

البته من عقیده دارم در هر صورت باید تلاش کنیم "تعادل" رو نگه داریم.

همچنین برای مثال تو همین سایت خانم هایی هستن که وضعیت مالی متوسط یا حتی رو به پایینی دارن ، اما شوهراشون به خانواده خودشون پول میدن ، در حالی که معمولا خانواده شون وضعیت مالی خوبی دارن و به اون پول ها نیازی ندارن. 

درواقع با این کار دارن در حق زن و بچه ظلم میکنن.

پس ظلم شکل های مختلفی داره و فقط یک مدل نیست. 

کامنت شماست :چه دختر چه پسر مخارجشون به صورت عقلانی تو همه جای دنیا تا 18 سالگیههمین که تا 18 سالگی ...

ن سریع تایپ کردم متوجه اون تا نشدم منظورم بعد 18 بود

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

همه عروس ها خودشون اول از همه دختر خانواده شون هستن ، پس دلیل نمیشه.درواقع نظرات و سبک زندگی ها متفا ...

منظور من کلا نفهمیدید من کاری به سبک زندگی کسی ندارم شاید یکی بخواد تا اخر عمر خرج بچه هاشو بده به من مربوط نیست ولی وظیفه ای نداره و پسر باید خودش برای زندگیش تلاش کنه خانواده که مسئول خریدن گوشی ۱۰۰ میلیونی برای عروس نیستن که اون خانم طلبکارانه میگفت وظیفه است

با شرع و قانون کاری ندارماما تو این گرونی پدر و مادر اول جیبشون رو نگاه کنن بعد بچه دار شنتو این زمو ...

واقعا تو شرع داماد کردن پسر وظیفه پدره؟؟

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

من هم عروسم هم فرزند یه خانواده و هم مادر هستم از همه جهات نگاه کردم شما معلوم نیست دلتون از کجا پر ...

من واقعیت رو گفتم حالا قانون ایران که دختر تا مجردی هم میتونه نفقه بگیره خارج که دختر و پسر نداره هر دو فقط تا ۱۸ سالگی .ایا این ظلم نیست یک نفر تا همیشه کار کند از خوشیهای خودش بزنه.. اونها خودشون نمیخوان بعد از عمری مسافرت برن تفریح کنند .اینکه کسی شاید بخواد تا اخر عمرش خرج بچه اش بده به من ربطی نداره مال خودش دوست داره اما وظیفه ای نداره لطف کردنشون پای وظیفه نذارید

لطفا رو ادبیاتتو کار کنید خیلی بده به کسی که کار میکنه بگین خانواده بی اصل ونصب دارن

اتفاقا کسی که خودش کار میکنه مشخصه با جربزه هست  و تربیت درستی پشت سرش بوده 👌 اینکه توقع داشتی باشی پدرو مادر تا آخر عمرت خرجت رو بدن خیلی مضحکه! حالا یه وقتی پدر و مادر پولدارن و حسابی بچه ها رو حمایت میکنن که اون اتفاقا خوبه  ولی این حجم از طلبکاری از پدر و مادر که این خانم داره و نیگه چون مارو به دنیا آوردن باید همیشه خرجمون رو بدن هم نوبره!! 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز